2019-10-23 05:39

Situație INCREDIBILĂ în spital: morți, ținuți în saloane

 |  20:36
Situație INCREDIBILĂ în spital: morți, ținuți în saloane

Situatie revoltatoare la spitalul judetean din Pitesti, unde, pentru ca nu mai exista locuri la morga, medicii sunt nevoiti sa tina chiar in sectii, cate doua-trei zile, cadavrele pacientilor care au decedat in weekend.

De sarbatori, in spitalul judetean din Pitesti au murit 17 pacienti, in vreme ce morga spitalului are o capacitate de numai 5 locuri. Cadrele medicale si pacientii se plang ca uneori, cand sunt tinute trupurile pe holuri mai multa vreme, aerul devine irespirabil.

Sefa sectiei de terapie intensiva sustine ca rudele decedatilor poarta o mare parte din vina. Oamenii nu reusesc sa organizeze repede cele necesare pentru priveghi si lasa trupurile, in seama spitalului.

Directia de Sanatate Publica va face o ancheta sa vada in ce conditii au fost depozitate cadavrele pacientilor morti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pro linșaj „M-am săturat de linșajul ăsta”, spune Vasile Stan, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești, în replică la declarațiile ministrului Sănătății și prefectului de Argeș, care i-au cerut demisia. „Niciunul dintre copiii care au murit nu a trecut pe la noi”, argumentează dl. Stan. Un medic de la același spital susține că vor fi demisii în bloc, în cazul în care managerul va fi demis
25 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray