2019-07-18 00:05

Sorina Pintea AMENINȚĂ spitalele private: ”Se vor SCHIMBA multe”

 |  23:36
Sorina Pintea AMENINȚĂ spitalele private: ”Se vor SCHIMBA multe”

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că şi în sectorul privat există reguli „pe care cineva trebuie să le respecte” şi a promis că „se vor schimba multe”. Este un răspuns la întrebările jurnaliștilor privind scandalul în care este implicat spitalul Sanador.

„Există şi acolo nişte reguli pe care cineva trebuie să le respecte. Există autorităţi care trebuie să verifice pentru că, am repetat, avem reguli, avem proceduri, avem protocoale, avem inclusiv program de lucru al medicilor statuat prin lege, dar ministrul nu poate să meargă să vadă dacă se respectă asta. Managerul şi autorităţile trebuie să facă asta. Se vor schimba multe, veţi avea surprize” a spus Sorina Pintea joi, la Braşov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

UN BUCURESTEAN
02 Noi 2018

Toti consilierii din minister ar trebui sa faca controale. O saptamana la birou, una pe teren, asa isi iau salariile prin nesimtire si moarte oamenilor. Rolul oamenilor de minister este acela de a verifica aplicarea legilor si a protocoalelor, pe managerii de spitale publice si private. Medicii sa aleaga ori la stat ori la privat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray