2019-12-11 20:54

Sorina Pintea ameninţă: Vor fi AMENZI la maternitatea Giuleşti, şi nu mici

 |  14:23
Sorina Pintea ameninţă: Vor fi AMENZI la maternitatea Giuleşti, şi nu mici

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ameninţă cu amenzi la Maternitatea Giuleşti, în urma scandalului copiilor infectaţi cu stafilococ auriu. ”Pot să vă spun cu certitudine că se vor da amenzi, şi nu mici”, a afirmat Pintea.

Întrebată dacă Maternitatea Giuleşti se va deschide joi, ministrul a răspuns: ”Joi sau vineri. Nu, nu se decalează. S-au prelevat probe atât ieri, cât şi astăzi, au mai existat locuri de unde de vor preleva şi astăzi. Timpul de analiză este 72 de ore. În momentul în care vom avea analizele complete vom lua o decizie, dacă redeschidem internările”.

”Am fost întrebată, dar este apanajul Direcţiei de Sănătate Publică, care încă nu a finalizat controlul. Controlul este considerat finalizat după aceste 72 de ore de analiză. Dar pot să vă spun cu certitudine că se vor da amenzi, şi nu mici”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

În 30 noiembrie, aproape 70 de operaţii au fost anulate în cadrul Maternităţii Giuleşti, din motiv că au fost sistate internările în urma scandalului copiilor infectaţi cu stafilococ auriu.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-11

In legatura cu acest articol...

Încă doi bebeluși, INFECTAȚI cu stafilococ auriu la Maternitatea Giulești

ATENȚIE! NU se mai fac internări în Maternitatea Giuleşti. ANUNȚUL Directiei de Sănătate Publică Bucureşti

ALERTĂ: 11 angajați ai Maternității Giulești, INFECTAȚI cu stafilococ auriu

Maternitatea Giulești. HAOSUL provocat de BACTERIA stafilococul auriu continuă. Alți doi BEBELUȘI au fost INTERNAȚI la spitalul Grigore Alexandrescu
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray