2020-04-06 21:58

Sorina PINTEA, numire controversată pe ultima sută de metri: Adriana COTEL, protejata lui Darius VÂLCOV, instalată manager la Institutul Clinic FUNDENI

 |  15:49
Sorina PINTEA, numire controversată pe ultima sută de metri: Adriana COTEL, protejata lui Darius VÂLCOV, instalată manager la Institutul Clinic FUNDENI

Adriana Cotel, fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, este noul manager al Institutului Clinic Fundeni, ea fiind numită luni în această funcție, printr-un ordin semnat de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea.

Informația a fost publicată în premieră de Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pe pagina sa de Facebook, și confirmată ulterior, pentru HotNews.ro, de medicul Alina Tănase, cea care a fost managerul interimar al spitalului până în prezent. Alina Tănase este șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din Institutul Clinic Fundeni.

„Vă anunț că începând de astăzi (luni - n.r.), mandatul meu de manager interimar a încetat. În locul meu a fost numită doamna Adriana Cotel. Eu revin în secția în care muncesc de peste două decenii. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul", a transmis medicul Alina Tănase, într-un mesaj remis HotNews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

CAPUSE
04 Noi 2019

A facuto Vilcov medic peste noapte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine