2020-03-28 16:18

Spitalul de URGENŢĂ Floreasca a primit OK-ul din partea ANMCS

 |  18:23
Spitalul de URGENŢĂ Floreasca a primit OK-ul din partea ANMCS

Ministerul Sănătăţii anunţă că Spitalul de Urgenţă Bucureşti a respectat Planul de măsuri pentru remedierea neconformităţilor, impus de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) după incidentul tragic de la finalul anului trecut, când o femeie a suferit arsuri pe masa de operaţie, decedând ulterior.

''Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti respectă normele de siguranţă a pacientului. În urma unei verificări realizate astăzi (n.r. - joi), reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat au constatat că Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti a respectat Planul de măsuri pentru remedierea neconformităţilor, impus de ANMCS după incidentul de anul trecut'', se arată într-un comunicat al MS.

Inspectorii sanitari au constatat că au fost refăcute procedurile operaţionale privind circuitele funcţionale în blocul operator, precum şi protocoalele specifice legate de activitatea în acest sector.

Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate a emis, la finalul lunii decembrie, ordinul de suspendare a acreditării Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, în urma cazului pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine