2020-02-17 11:37

Spitalul SRI, cumpărături de 1.4 milioane de euro de la patru firme

 |  10:50
Spitalul SRI, cumpărături de 1.4 milioane de euro de la patru firme

Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, administrat de Serviciul Român de Informaţii (SRI), va cumpăra reactivi şi consumabile în valoarea de 6,35 milioane lei (1,4 milioane euro), fără TVA, de la patru firme, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractele, atribuite prin licitaţie deschisă, au vizat achiziţia de reactivi de laborator, consumabile medicale, reactivi pentru analize de sânge şi reactivi pentru urologie, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit anunţului. 

Cel mai mare contract, de 3,17 milioane lei, fără TVA, a fost încheiat cu furnizorul de echipamente medicale Medist, din Bucureşti.

Al doilea contract, de 2,02 milioane lei, fără TVA, a fost atribuit importatorului şi distributorului de aparatură medicală şi reactivi de laborator Mediclim, din Bucureşti.

Compania specializată în importul şi distribuţia de aparatură medicală de urgenţă, dezinfecţie şi laborator Synttergy Consult, din Cluj-Napoca, a câştigat al treilea contract, în valoare de 880.012 lei, fără TVA.

Al patrulea contract, de 280.300 lei, fără TVA, a fost atribuit distribuitorului de produse medicale Rotest, din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine