2020-04-09 23:57

Te lasă mut: Un scurt VIDEO îți explică dacă scapi sau nu de virus

 |  00:16
Te lasă mut: Un scurt VIDEO îți explică dacă scapi sau nu de virus

Un video deloc lung, dar care cuprinde, poate, ce mai simplă explicație a ceea ce înseamnă acest virus care îngrijorează omenirea și cum să ne protejăm împotriva lui.

Gan Kim Yong (în foto), Ministrul Sănătății din Singapore, a vorbit zilele trecute despre coronavirus. Ministrul a explicat detaliat, într-o conferință de presă, ce este coronavirusul, care este specificul, cum se transmite, a făcut o comparație cu alte virusuri și a vorbit despre metodele prin care COVID-19 poate fi prevenit. Video-ul cu această conferință de presă a lui Gan Kim Yong a făcut deja înconjurul lumii. Acest video cuprinde, poate, ce mai simplă explicație a ceea ce înseamnă acest coronavirus și cum să ne protejăm împotriva lui (aici video cu traducere în limba română: https://www.youtube.com/watch?v=gDXKC-Zi04c&feature=emb_title). “Prin urmare, este probabil ca această boală să rămână la noi mult timp…”, spune Gan Kim Yong în video-ul cu toată conferința de presă (https://www.youtube.com/watch?v=a6KjmK_GS44)

Iată și câteva fragmente din ceea ce a spus  Gan Kim Yong:

“Așa după cum am mai menționat, virusul se transmite prin picături (de salivă), nu prin aer. De aceea, e irelevant să porți mască pentru a evita contaminarea. Cel mai simplu mod de a nu te contamina e să nu duci mâinile la față/gură. Daca porți mască, duci mâinile la față mai des, așa că a purta masca devine un factor de risc în sine. Cei asimptomatici nu sunt periculoși pentru că, neavând simptome, nu tușesc, nu strănută, nu împrăștie picături de salivă infectată”.

“Vreau să clarific că nu există dovezi care să ne arate că virusul se transmite pe calea aerului. Sunt alți viruși, precum pojarul, care pot fi transmiși cu ușurință pe calea aerului, nefiind necesar contactul cu saliva, ochii sau nasul. Coronavirus nu face parte din această categorie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine