2020-03-29 02:30

ULTIMA ORĂ: primii 2 pacienți din Timișoara infectați cu coronavirus au fost EXTERNAȚI

 |  17:11
ULTIMA ORĂ: primii 2 pacienți din Timișoara infectați cu coronavirus au fost EXTERNAȚI

Primii doi pacienţi internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timisoara, după ce au fost depistaţi cu coronavirus, au fost externaţi din unitatea medicală. Este vorba despre femeia de 38 de ani care a venit în data de 20 februarie din Bergamo, Italia, cu avionul, dar şi de pasagerul care se afla lângă ea în avion, un bărbat de 47 de ani.

În spital se mai află, în prezent, doi tineri pacienţi, ambii de 16 ani, colegi de clasă la un liceu din Timişoara, un băiat şi o fată. Băiatul este nepotul bărbatului de 47 de ani.

Al optulea caz diagnosticat cu COVID-19 (coronavirus) pe teritoriul României este al unui bărbat în vârstă de 51 de ani din județul Olt, care a călătorit din Italia cu același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Bărbatul nu prezintă simptome specifice, în momentul confirmării acesta se afla în izolare la domiciliu din data de 29 februarie și este internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova. 

Până în acest moment, dintre persoanele care au fost confirmate cu COVID-19 (coronavirus), trei au fost declarate vindecate, toate trei fiind externate.

Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani din Timișoara și a bărbatului din Olt este bună, neavând simptome, iar a pacienților internați la Iași și Cluj-Napoca este ameliorată față de momentul internării lor, citeaza stiripesurse.ro.

La nivel național se află în carantină 22 persoane, pentru alte 12.619 de persoane fiind dispusă măsura auto-izolării la domiciliu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06Parerea ta...

ATENțIE LA VINDECARE !
06 Mar 2020

Wuhan deschide prima clinică de reabilitare COVID-19 cu TCM . Wuhan și-a deschis joi prima clinică de reabilitare cu medicină tradițională chineză (TCM) pentru pacienții care s-au recuperat din boala COVID-19. Clinica adoptă tratament TCM pentru a oferi îngrijiri convalescente și îndrumare de reabilitare pentru recuperarea pacienților.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine