2020-05-29 00:28

Un doctor reputat tranșează dezbaterea: Europa ar trebui să se pregătească pentru al doilea val de coronavirus

 |  14:00
Un doctor reputat tranșează dezbaterea: Europa ar trebui să se pregătească pentru al doilea val de coronavirus

Va exista sau nu un al doilea val al îmbolnăvirilor cu virusul Sars-Cov-2? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun astăzi milioane de oameni și guvernele din întreaga lume. La aceeași întrebare a încercat să răspundă și dr. Andrea Ammon, fost consilier al guvernului german și actual director al Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC).

Potrivit doctorului Andrea Ammon, în legătură cu valul doi de îmbolnăviri nu ar trebui să întrebăm dacă va avea loc, ci mai degrabă când se va întâmpla.

„Întrebarea este când şi cât de mare, aceasta este întrebarea din punctul meu de vedere”, a spus dr. Andrea Ammon, potrivit newsweek.ro.

”Analizând caracteristicile virusului, analizând ce rezultă acum din diferite ţări din punct de vedere al imunităţii populaţiei - ceea ce nu este chiar atât de interesant, între 2% şi 14%, care lasă încă 85% până la 90% din populaţie susceptibil - virusul este în jurul nostru, circulând mult mai mult decât în ianuarie şi februarie ... Nu vreau să creez o imagine apocaliptică, dar cred că trebuie să fim realişti. Că nu este momentul să vă relaxaţi complet”, a adăugat Ammon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine