2020-08-03 15:09

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” e în TOP 200 de universități la nivel mondial!

 |  14:42
Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”  e în TOP 200 de universități la nivel mondial!

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București a fost clasată între primele 200 de universități de medicină la nivel mondial, potrivit ultimei ediții a TOP Shanghai.

Astfel, UMF Carol Davila a ajuns în intervalul 151-200 în domeniul “științe medicale”, subiectul „medicină clinică”, a anunțat instituția de învățământ, potrivit 360medical.ro. Pentru a fi incluse în clasamentul din acest an, universitățile trebuie să aibă un număr minim de publicații de cercetare în perioada 2014-2018 ăn domeniile relevante. Pragul de publicare este diferit în funcție de subiectele pe domenii ale clasamentului. Datele bibliometrice sunt colectate de pe “Web of Science și InCites”.

Pentru un trend ascendent

“Trebuie să susținem eforturile inițiate în ultimii opt ani, de dezvoltare a capacității de cercetare disponibile în UMFCD. Alături de aceste acțiuni, vom identifica și aplica în următoarea perioadă mecanisme suplimentare de motivare și stimulare ale cadrelor noastre didactice pentru a se implica și mai mult în activitatea de cercetare. Astfel, vom putea menține acest trend ascendent și vom deveni un lider european regional”, a declarat rectorul UUMF ” Carol Davila” , prof. univ. dr. Viorel Jinga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

LUMINA DIN LUMINA
03 Iul 2020

O singura Universitatea de Medicină și Farmacie este prea putin sa reprezinte o tara numita Romania? Cu o floare poți lumina doar locul nu si viata a milioanelor de oameni necăjiți și obosiți de o viata amara și mult prea săraca .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz