2020-08-12 13:22

Ursula von der Leyen: Am subestimat coronavirusul

 |  09:58
Ursula von der Leyen: Am subestimat coronavirusul

Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, a declarat într-un interviu publicat miercuri de cotidianul german Bild, că virusului cu care ne confruntăm a fost inițial subestimat, iar acum este nevoie de măsuri drastice, Europa fiind epicentrul crizei.

''Cred că noi toţi, care nu suntem experţi, am subestimat la început coronavirusul. Dar între timp a devenit clar că este vorba despre un virus care ne va lua mult timp'', a insistat ea. ''Am înţeles că toate aceste măsuri, care păreau drastice în urmă cu două sau trei săptămâni, trebuie luate acum'', a adăugat şefa executivului european, amintind că Europa este ''în acest moment epicentrul crizei''.

Ea a respins însă termenul de ''război'' împotriva virusului, folosit săptămâna aceasta de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. ''Personal, nu aş folosi termenul de război, dar înţeleg motivaţia preşedintelui francez, deoarece coronavirusul este un adversar îngrijorător'', a continuat Von der Leyen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

VELERIN
18 Mar 2020

Tot ce ține de siguranța și amenințările la viitorul Europei sunt tratate și privite în stil manelistic ; așa după ureche. Mai amintesc și de imigranți?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz