2020-04-08 13:05

VEȘTI BUNE. Primul român infectat cu CORONAVIRUS, declarat vindecat și pregătit de externare

 |  21:03
VEȘTI BUNE. Primul român infectat cu CORONAVIRUS, declarat vindecat și pregătit de externare

Tânărul din Gorj care a fost prima persoană depistată cu coronavirus în România a fost declarat vindecat după ce a testat pentru a doua oară, iar rezultatul a ieșit negativ.

„Pacientul din Gorj care este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „prof. Dr. Matei Balș” a fost retestat pentru noul coronavirus în cursul acestei zile.  Rezultatul testului este negativ. Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat și poate fi externat. Amintim că testarea de astăzi este a doua care are rezultat negativ, primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului fiind făcut ieri, 28 februarie”, a transmis, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

În schimb, familia bărbatului rămâne în continuare în izolare la domiciliu până la împlinirea perioadei de incubație a virusului, de 14 zile.

„Până astăzi, 29 februarie, la nivel național, în 3 dintre cele 5 centre de testare, au fost analizate probe de la 351 de persoane pentru care existau suspiciuni că ar fi putut contracta virusul COVID-19 (coronavirus).  Analizele au fost efectuate în centrele de la București, Timișoara și Cluj-Napoca. Dintre acestea, după cum am făcut public deja până la acest moment, 3 au ieșit pozitive. Restul de 348 fiind negative”, se mai spune în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Infectarea cu coronavirus a fost decoperită pe 26 februarie, tânărul de 25 de ani fiind printre cei care au intrat în contact cu italianul care a călătorit în România și apoi a fost internat cu COVID-19 în Italia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

VARZA
29 Feb 2020

Asta nici nu a fost bolnav. L-ati luat pe sus de pomana.
NO COMMENT
01 Mar 2020

Gândește-te la banala gripa sezoniera! Timpul necesar de incubare si vindecare este minim 2 săptămâni . Coronavirus este o arma perfecta , executata in 2 laboratoare chinezești. Sa luam in considerare aceasta munca care încă nu a ajuns ca informație prin presa internaționala
CE SA INTELEGEM
01 Mar 2020

La o simpla răceală am nevoie de o săptămâna ca sa ma refac. Sa înțelegem atunci ca sistemul de sănătate ne manipuleze și ne fura disciplinat banii . Când in 2 zile poți fi vindecat de cel mai cumplit COVID-19 ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine