2020-03-29 04:04

Vicepreședintele SUA: Ar putea fi creat un tratament pentru coronavirus până la vară

 |  11:10
Vicepreședintele SUA: Ar putea fi creat un tratament pentru coronavirus până la vară

Până în vară au putea fi creat un tratament medical împotriva noului coronavirus, a afirmat vicepreşedintele american Mike Pence, care coordonează lupta împotriva epidemiei în SUA, informează AFP.

"Tratamentele terapeutice pentru ajutorarea oamenilor care contactează coronavirus ar putea fi create până în vară sau la începutul toamnei", a afirmat Pence în timpul unei conferinţe de presă, adăugând că un vaccin împotriva acestei boli "ar putea fi dezvoltat înainte de sfârşitul anului sau începutul anului viitor".

Primele teste clinice pentru un vaccin ar putea avea loc "în următoarele şase săptămâni", a mai spus vicepreşedintele american.

Medicamentul remdesivir, un antiviral al laboratorului american Gilead, a fost deja utilizat pentru tratarea pacienţilor în SUA şi Franţa. Echipa medicală care a tratat un pacient în Franţa la mijlocul lui februarie a calificat la acea dată tratamentul, administrat pe cale intravenoasă, drept "promiţător", pentru că "acţionează direct asupra virusului pentru a împiedica multiplicarea lui"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
03 Mar 2020

pana la vara moare virusul de la caldura pe cale naturala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine