2020-07-02 10:24

VINDECĂRI pe bandă rulantă la Timișoara! Încă 6 pacienți care au fost infectați cu coronavirus COVID-19, EXTERNAȚI

 |  21:05
VINDECĂRI pe bandă rulantă la Timișoara! Încă 6 pacienți care au fost infectați cu coronavirus COVID-19, EXTERNAȚI

O femeie de 33 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii din judeţul Timiş, precum şi alte patru persoane din alte judeţe ale ţării, urmează să fie externaţi, joi seară, din Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce au fost declaraţi vindecaţi de coronavirus. Numărul celor vindecaţi în Timiş ajunge, astfel, la 22, potrivit primarului Nicolae Robu.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, în acest judeţ, joi, nu a mai fost depistat vreun caz pozitiv de coronavirus. De asemenea, două persoane urmează să fie externate, după două teste consecutive negative.

”În urma testelor realizate astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeş Timişoara, nu au fost depistate cazuri noi pozitive pentru noul coronavirus COVID-19. O persoană de sex feminin, 33 ani şi o persoană de sex masculin, 37 de ani din judeţul Timiş, urmează să fie externate în această seară, de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeş Timişoara,  după două teste consecutive negative. DSP Timiş precizează faptul că, pe lângă cele două persoane externate din judeţul Timiş, au fost externate încă 4 persoane cu domiciliul în alte judeţe”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, spune că numărul persoanelor vindecate la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, care se află în subordinea administrativă a Primăriei Timişoara, s-au vindecat 22 de persoane.

”Total persoane găsite pozitive până acum la Spitalul Primăriei Timişoara, Victor Babeş: 53, din care din Timiş: 12, din alte judeţe: 41. Total persoane vindecate până acum în Spitalul Primăriei Timişoara, Victor Babeş: 22, din care din Timiş: 8, din alte judeţe: 14”, a notat Nicolae Robu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

CUCUDURU
20 Mar 2020

Se poate deci. Unde este profesionisti dedicati totul este mai usor. FELICITARI!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz