2020-07-11 18:28

Virusul circulă din decembrie PRIN SUCEAVA? Cum s-a vindecat un medic de familie de acolo

 |  23:32
Virusul circulă din decembrie PRIN SUCEAVA? Cum s-a vindecat un medic de familie de acolo

Irina Gribincea, medic de familie din Suceava, spune că a avut simptome de COVID-19 la începutul lui martie. Doctorița spune că a s-a tratat cu medicamente uzuale pentru viroze resporatorii.

În perioada în care a fost bolnavă, doctorița n-a avut miros și nici gust, însă în acea perioada aceste simptome nu erau asociate infecției cu coronavirus, potrivit Monitorul de Suceava. "Ceea ce știam atunci era definiția de caz COVID, cu disfagie, febra și tuse. Eu nu am avut niciunul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală și am tratat-o că pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun", a explicat medicul.

Ce a luat

Pentru a se trata, Gribincea spune că a luat paracetamol, biomicin și biosept, vitamina C retard, ceai Gripovit Max c și ceai Hapciu instant. Doctoriță spune că hidratarea, la fel ca la orice viroză, este foarte importantă. Gribincea s-a înscris în grupul internațional al medicilor anti-COVID pentru a fi la curent cu informațiile de ultimă oră legate de orice descoperire făcută în lupta cu boala.

Medicul crede că virusul circulă în zona Sucevei din luna decembrie a anului trecut și spune că a administrat tratamentul urmat și de ea altor aproape 400 de persoane. "Am încercat să le insuflu curaj pentru că la această boală 50% din tratament îl reprezintă emoțiile pozitive. Le-am interzis să se uite la televizor pe perioada tratamentului. Am câștigat războiul cu COVID. M-am tratat pe mine și mi-am tratat și pacienții. Au supraviețuit toți", mai spune medicul de familie.

"Am făcut boala când în România nu se știa prea mult despre acest virus. Trestarea se făcea selectiv, pentru anumite simptome, astfel că eu am fost refuzată la testare. Am reușit să mă testez peste o lună, cu plată, când a apărut posibilitatea în laboratoarele private. Rezultatul a fost AC IgG pozitiv COVID, care înseamnă că am avut boala", a dezvăluit Gribincea pentru Monitorul de Suceava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

VIOREL
24 Apr 2020

Bravo ei! Deci virusul circula din decembrie ...daca nu se alertau autoritatile centrale, directorul Macovei si Rambu aveau sa omoare tot orasul. Este clar ca ceaiurile intaresc imunitatea ,ceaiul hapciu,ceaiul de salvie etc iar paracetamolul scade temperatura ,oamenii lui Flutur au gasit alt leac...i-au asezat pe cei bolnavi impreuna cu cei sanatosi intr-o incapere si I-a lasat inchisi 3 ore sa se molipseasca toti... Revenind,aceasta doctorita merita toate aprecierile !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz