2020-07-14 04:27

UPDATE. Ana Maria Brânză şi Simona Pop, eliminate în proba de spadă de la Campionatul Mondial de la Moscova

 |  15:13
UPDATE. Ana Maria Brânză şi Simona Pop, eliminate în proba de spadă de la Campionatul Mondial de la Moscova

Florentin Dincă

Dubla medaliată cu bronz la CM, Ana Maria Brânză, a fost eliminată în 16-imile probei de spadă individual la Campionatul Mondial, competiţie organizată la Moscova. Un eşec similar l-a înregistrat şi Simona Pop, care a fost scoasă din turneu încă din faza 32-imilor probei similare.

UPDATE. 17.54 Loredana Dinu şi Simona Gherman s-au oprit în sferturile de finală. Loredana a învins-o clar pe franțuzoaica Maureen Nisima, scor 15-7, şi a fost la doar o tuşă de medalie, însă a fost învinsă 15-14 de tunisianca Sarra Besse. Simona Gherman a bătut o altă sportivă din Hexagon, Auriane Mallo, scor 15-11, dar s-a recunoscut învinsă de chinezoaica Anqi Xu, scor 10-15.

"Pentru mine s-a terminat Campionatul Mondial... mult prea devreme! Nu-mi plâng de milă, nu mă descurajez, peste două zile începe proba pe echipe! România încă mai are două şanse la medalie. Loredana Dinu şi Simona Gherman luptă în continuare pentru podium!", a scris Brânză, pe Facebook, citată de Mediafax.

Aşteptăm acum cu mari speranţe probele pe echipe, acolo unde echipa feminină şi cea masculină a ţării noastre sunt cotate ca mari favorite la medaliile de aur. După trei zile la Campionatul Mondial din Rusia, delegaţia tricoloră nu a strâns decât o medalie, cea de bronz, obţinută de Tiberiu Dolniceanu la sabie.

Până să fie eliminată, Ana Maria Brânză a trecut cu 15-7 de finlandeza Michaela Kock, fiind învinsă ulterior de Katrina Lehis (Estonia), scor 11-15. La rândul său, Simona Pop a cedat cu 10-11 în faţa sportivei germane Monika Sozanska.

În schimb, celelalte două tricolore, Loredana Dinu şi Simona Gherman, s-au calificat în optimile de finală, conform Agerpres. Loredana a învins-o clar pe franțuzoaica Maureen Nisima, scor 15-7, în timp ce Simona Gherman a bătut o altă sportivă din Hexagon, Auriane Mallo, scor 15-11.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE