2020-07-14 03:36

Ana Maria Popescu: Delegaţia României a beneficiat la JO de echipament de la ajutoare

 |  19:21
Ana Maria Popescu: Delegaţia României a beneficiat la JO de echipament de la ajutoare

Campioana olimpică la spadă Ana Maria Popescu a declarat, miercuri, că delegaţia României a beneficiat la Jocurile Olimpice de echipament de prezentare "de la ajutoare". Românca a ţinut să precizeze că a avut un sentiment de inferioritate, echipa refugaţilor fiind mai bine îmbrăcată decât formaţia "tricoloră".

"Cu siguranţă, nu echipamentul reprezintă motivul pentru care nu au fost unele rezultate. Cu siguranţă, nu. Dar vă garantez că mergând prin satul olimpic am avut un sentiment de inferioritate. Nu poţi să ridici capul din pământ. Noi aveam o glumă între noi că suntem îmbrăcaţi de la ajutoare. Era o glumă cu un gust sărat, amar pentru că nu puteam să ne amuzăm de treaba asta. Pot să vă spun că până şi echipa refugiaţilor - au fost zece atleţi care au concurat sub steagul CIO - erau undeva lângă noi, puţin mai sus. Echipamentul nu are vreo legătură cu rezultatele noastre, dar ...", a declarat Ana Maria Popescu, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, potrivit news.ro.

Românca a negat acuzaţiile COSR, potrivit cărora sportivii din România ar fi dat măsuri mai mici de echipament.

"Am fost acuzate că am dat măsuri mici. Nu, am dat măsurile pe care noi le purtăm din totdeauna la treninguri, indiferent că am fost echipate de federaţie, COSR sau altcineva", a subliniat Ana Maria Popescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE