2020-07-07 16:53

BAKU. Ana Maria Brânză: “Noi suntem diamantul șefuit, în spatele nostru stau antrenorii, medicii, familiile și suporterii”

 |  12:35
BAKU. Ana Maria Brânză: “Noi suntem diamantul șefuit, în spatele nostru stau antrenorii, medicii, familiile și suporterii”

Florentin Dincă

Scrimera Ana Maria Brânză a declarat că ea şi colegele sale au reuşit un rezultat mare când și-au adjdecat medalia de aur în proba de spadă pe echipe, însă a precizat că ele sunt doar vârful aisbergului, în spatele lor stând antrenorii, medicii, familiile și suporterii români.

"Este un rezultat mare obţinut cu echipa şi pot spune că mă bucur mai mult chiar decât pentru medalia de la individual. Bucuria este cu atât mai mare cu cât imnul României a răsunat în Christall Hall din Baku într-o zi specială - Ziua Drapelului. Bineînţeles că nu am fi putut face singure toate lucururile acestea. Noi suntem diamantul şlefuit, dar în spatele nostru se află o întreagă armată. Sunt antrenorii, medicii, colegele noastre, familiile care ne iubesc şi ne susţin necondiţionat. Sunt suporterii noştri care ne-au susţinut din sală. Vom continua să muncim în aceeaşi echipă frumoasă cu speranţa că şi rezultatele vor fi pe măsură", a spus Ana Maria Brânză.

Finala n-a fost aşa dificilă. În opinia mea semifinala a fost foarte grea, dar a contat extrem de mult că toate ne-am ţinut de tactică, fără ratări şi s-a văzut că rezultatul ne-a fost favorabil. Până să intru în ultimul asalt echipa îşi făcuse pe deplin datoria, aveam multe tuşe în faţă şi practic nu am evoluat sub presiune. De altfel cred că la ultimul asalt simţeam deja că am câştigat", a declarat și Simona Gherman.

Amalia Tătăran a afirmat la rându ei că rezultatul de vineri de la Baku este cel mai important din cariera sa: "Este o senzaţie unică pentru mine şi o onoare să câştig o medalie pentru România. Este cel mai mare rezultat din toată cariera mea de sportivă de până acum şi ţin să le mulţumesc fetelor şi antrenorilor pentru această performanţă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-27

In legatura cu acest articol...

Jocurile Europene de la Baku: Echipa României de spadă a cucerit medalia de AUR
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE