2020-07-10 09:35

“Brânzica” şi-a povestit cu umor prima operaţie suferită: “Zici că-i un acvariu, un fel de ‘Finding Nemo’, doar că fără Nemo”

 |  22:04
“Brânzica” şi-a povestit cu umor prima operaţie suferită: “Zici că-i un acvariu, un fel de ‘Finding Nemo’, doar că fără Nemo”

Scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost operată, marţi, la genunchiul drept. Este prima intervenţie chirurgicală suferită în carieră de campioana noastră, o intervenţie pe care sportiva a povestit-o cu umor numeroşilor săi fani.

"Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap... Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă", menţionează Federaţia Română de Scrimă pe pagina oficială de Facebook.

Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a menţionat că intervenţia chirurgicală a decurs bine. "Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă. Operaţia a decurs bine am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu ''live''... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de ''Finding Nemo'' doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit", a afirmat Ana-Maria Popescu, ea postând şi o fotografie pe patul de spital.

"Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!", a adăugat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE