2020-07-07 20:10

Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ

 |  13:59
Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ

Numirea în urmă cu ceva luni a lui Mihai Covaliu la conducerea COSR a lăsat loc liber în fruntea Federaţiei Române de Scrimă, o disciplină care avea nevoie să intre pe mâna unui profesionist, pentru a duce mai departe rezultatele excelente ale scrimei româneşti la competiţiile de rang înalt.

Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ
zoom
Fosta mare campioană Laura Badea a fost aleasă, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Scrimă. În cadrul Adunării Generale, Laura Badea a primit 32 de voturi, în timp cel al doilea candidat, Marius Florea, a obținut 18 voturi, un vot fiind anulat.

Laura Badea a lucrat peste 12 ani la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Al doilea candidat dintre cei înscriși în cursă, Marius Florea, a fost secretar general al Federației de specialitate. "Sincer, nu am avut emoții, până azi când a trebuit să vorbesc în fața tuturor structurilor oficiale, a colegilor și foștilor antrenori. A fost o victorie frumoasă într-o luptă corectă. M-am format ca om la COSR, este greu când un sportiv de performanță termină cariera și ajunge într-un birou. Trebuie să știi să faci un referat, o notă de fundamentare, să elaborezi un proiect. A fost un atu că am lucrat la COSR", a declarat noul preşedinte după alegerea sa la conducerea scrimei românești.

La final, noul președinte al Federației Române de Scrimă a vorbit de proiecte. "Îmi doresc o echipă puternică, să fim ca o familie. Vreau să măresc numărul centrelor olimpice pentru juniori pentru că de acolo pleacă marea performanță. Voi colabora cu administrațiile locale, cu cluburile, voi încerca mereu să fiu aproape de oameni", a încheiat Badea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE