2019-10-15 14:53

Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ

 |  13:59
Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ

Numirea în urmă cu ceva luni a lui Mihai Covaliu la conducerea COSR a lăsat loc liber în fruntea Federaţiei Române de Scrimă, o disciplină care avea nevoie să intre pe mâna unui profesionist, pentru a duce mai departe rezultatele excelente ale scrimei româneşti la competiţiile de rang înalt.

Cine este ÎNLOCUITORUL lui Mihai Covaliu în fruntea FR DE SCRIMĂ
zoom
Fosta mare campioană Laura Badea a fost aleasă, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Scrimă. În cadrul Adunării Generale, Laura Badea a primit 32 de voturi, în timp cel al doilea candidat, Marius Florea, a obținut 18 voturi, un vot fiind anulat.

Laura Badea a lucrat peste 12 ani la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Al doilea candidat dintre cei înscriși în cursă, Marius Florea, a fost secretar general al Federației de specialitate. "Sincer, nu am avut emoții, până azi când a trebuit să vorbesc în fața tuturor structurilor oficiale, a colegilor și foștilor antrenori. A fost o victorie frumoasă într-o luptă corectă. M-am format ca om la COSR, este greu când un sportiv de performanță termină cariera și ajunge într-un birou. Trebuie să știi să faci un referat, o notă de fundamentare, să elaborezi un proiect. A fost un atu că am lucrat la COSR", a declarat noul preşedinte după alegerea sa la conducerea scrimei românești.

La final, noul președinte al Federației Române de Scrimă a vorbit de proiecte. "Îmi doresc o echipă puternică, să fim ca o familie. Vreau să măresc numărul centrelor olimpice pentru juniori pentru că de acolo pleacă marea performanță. Voi colabora cu administrațiile locale, cu cluburile, voi încerca mereu să fiu aproape de oameni", a încheiat Badea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE