2020-07-07 16:35

JOCURILE EUROPENE DE LA BAKU. Ana-Maria Brânză şi Simona Gherman şi-au asigurat cel puţin medaliile de bronz la spadă

 |  13:25
JOCURILE EUROPENE DE LA BAKU. Ana-Maria Brânză şi Simona Gherman şi-au asigurat cel puţin medaliile de bronz la spadă

Florentin Dincă

Ana-Maria Brânză și Simona Gherman şi-au asigurat cel puţin medaliile de bronz după ce s-au calificat în semifinalele probei individuale de spadă la Jocurile Europene de la Baku.

UPDATE 16.37. Scrimera română Ana-Maria Brânză s-a calificat în finala probei individuale feminine de spadă și va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), după ce a învins-o în semifinale pe estoniana Erika Kirpu, cu scorul de 12-11, prin ''tușa de aur''.

Ana-Maria a trecut în sferturile de finală de finlandeza Catharina Kock, scor 15-4, după ce în optimi a avut un meci mult mai greu cu estoniana Katrina Lehis, scor 15-12. Românca o va întâlni marţi, în penultimul act, o altă sportivă din Estonia, Erika Kirpu, numărul trei mondial.

La rândul ei, Simona a învins-o în sferturi de italianca Giulia Rizzi, cu 15-10, după 15-9 în primul tur cu Avital Marinuk (Israel) și 15-10 în optimi cu rusoaica Olga Kocineva. Gherman, locul 11 mondial, o va înfrunta tot marţi, în semifinale, pe rusoaica Iana Zvereva (23 FIE).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE