2019-12-11 05:29

România a câștigat medalia de argint la proba masculină de sabie pe echipe la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta.

 |  08:12
România a câștigat medalia de argint la proba masculină de sabie pe echipe la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta.

Florentin Dincă

România a câștigat medalia de argint în proba masculină de sabie pe echipe la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta. România a fost învinsă în finală de campioana mondială Rusia, scor 38-45.

Începutul finalei a fost promițător pentru tricolorii noștrii, în schipa Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu, Iulian Teodosiu. Am avut 6-2 (Dolniceanu – Reşetnikov), apoi 9-5 (Badea – Kovalev), iar ulterior s-a făcut 10-9. Iakimenko și Reşetnikov a adus în avantaj Rusia în meciurile următoare, 25-17. Diferența a rămas constantă până la finalul disputei, astfel că rușii s-au impus cu 45-38.

PARCURSUL ROMÂNIEI

16-imi: ROMÂNIA – Australia 45-15

Oprimi: ROMÂNIA – Polonia 45-37

Sferturi: ROMÂNIA – Ungaria 45-44

Semifinale: ROMÂNIA – Belarus 45-44

Medalia băieților este a doua pentru România la campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, după bronzul cucerit în proba individuală de sabie. Duminică va avea loc concursul feminin de spadă pe echipe, unde delegația României are șanse mari la încă o medalie.

Foto: csmiasi.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-02-09

In legatura cu acest articol...

Campionatele Mondiale de Scrimă: Tiberiu Dolniceanu a cucerit medalia de bronz
Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE