2019-11-15 00:13

10 MOTIVE pentru a merge într-un RETREAT Cum știi că este momentul pentru DECONECTARE

 |  01:23
10 MOTIVE pentru a merge într-un RETREAT Cum știi că este momentul pentru DECONECTARE

Simti ca oboseala, stresul si problemele cotidiene te apasa? Te-ai saturat de muncile casnice si de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei sa evadezi si sa dedici doar timp pentru tine? Daca raspunsul este da, solutia pentru tine este un retreat! O astfel de vacanta reprezinta escapada perfecta care, cu siguranta, te va imbogati spiritual si mental. Este prilejul ideal pentru a te redescoperi, a invata lucruri noi si de a te relaxa in mijlocul naturii.

1. Petreci timp cu tine

In ultimul timp te-ai neglijat si nu ai mai avut timp pentru tine? Retreat-ul este cea mai buna ocazie pentru a te regasi, a te gândi la nevoile tale si la ceea ce iti doresti cu adevarat.

2. Iti detoxifici organismul

Simti ca haoticele obiceiuri alimentare adoptate de-a lungul timpului incep sa iti afecteze sanatatea? Daca da, atunci este timpul pentru un detox! Profita de retreat alegând sa iei masa la ore regulate, in mijlocul naturii. Vei primi un regim personalizat si eficient, o rutina de exercitii fizice adaptata la nivelul tau de antrenament, sesiuni de mindfulness si yoga, terapii de remodelare si beauty, proceduri estetice alternative pentru desavârsirea rezultatelor finale, toate menite spre reechilibrarea la nivel fizic, psihic si spiritual.

3. Inveti yoga si meditezi

Retreat-ul este un prilej oportun de a pune accent pe partea spirituala. Fie ca ai mai practicat sau nu yoga sau mindfulness, profita de aceste momente de relaxare pentru a invata noi tehnici de eliberare a stresului. Yoga nu doar ca iti va tonifia corpul, dar te va ajuta si din punct de vedere mental. In timpul sesiunilor de yoga, participantii sunt incurajati sa mediteze si sa faca exercitii de respiratie, sa se concetreze profund si sa elimine gândurile neproductive.

4. Te bucuri de masaj

Daca te simti tensionata de la nenumaratele ore petrecute pe scaun sau la volan, un masaj de relaxare este tot ce ai nevoie pentru un trup reechilibrat. Iti va fi identifica mai intâi tipul corporal ayurvedic (Vata, Pitta sau Kapha) iar apoi vor fi utilizate in terapiile tale produse ayurvedice corespunzatoare tipologiei tale, pentru o eficienta sporita si rezultate satisfacatoare. De asemenea,Terapiile cu uleiuri esentiale sunt special concepute pentru relaxarea ta, atât fizica, cât si mentala. Cu proprietatile sale uimitoare, aceste terapii alunga tensiunea si stresul acumulat in timp.

5. Te rasfeti cu tratamente de infrumusetare

Dupa bine meritata relaxare, urmeaza ca inclusiv parul tau sa beneficiezi de ritualuri Spa.

6. Te relaxezi la sauna

Aburii din sauna iti vor calma mintea si trupul, ajutându-te sa scapi de toxinele din organism. Daca ai probleme respiratorii, sauna este un ajutor de nadejde.

7. Admiri peisaje uimitoare

 

Natura si frumusetiile ei te ajuta sa obtii echilibrul mental de care ai nevoie. In fiecare dimineata iesi in natura, respira aerul proaspat si lasa-te purtata de miresmele florilor. Asculta ciripitul pasarilor si bataia vântului fosnind printre copaci.

8. Legi prietenii noi

Oamenii au nevoie de alti oameni pentru a evolua, iar retreat-ul poate reprezenta ocazia ideala de a gasi persoane cu pasiuni comune si de a lega prietenii care pot dura o viata!

9. Te dezvolti personal

Dale Carnegie spunea odata ca „fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce ai. Ea depinde doar de ceea ce gândesti”. Gândirea reprezinta modul in care ne proiectam viata iar daca aceasta este ingreunata de probleme, stres sau diverse traume din trecutul nostru, viitorul poate avea de suferit. Unul dintre scopurile retreat-ului este acela de a ne dezvolta latura personala, imbogatind-o cu experiente pozitive.

10. Te distrezi

Intotdeauna intr-un retreat vei fi incurajata sa faci activitati care te vor scoate din rutina. Vei invata sa faci lucruri noi si vei scapa de stres. Poti opta pentru ore relaxante petrecute la piscina, „bai de padure”, sesiuni de power-walking sau pur si simplu, te poti conecta cu natura in momentele dedicate relaxarii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray