2020-08-03 15:56

3 BENEFICII importante ale masajului

 |  23:22
3 BENEFICII importante ale masajului

Masajul este magie pură pentru organism. El dă un boost organismului, crește capacitatea de concentrare, te eliberează de anxietate și îmbunătățește somnul.

Masajul ocupă loc de cinste și când vine vorba de relaxare. Indiferent de tipul ales, beneficiile acestuia se rezumă la un singur lucru – presiunea cu care este realizat. Pentru că de ea depind calmarea și încetinirea sistemul nervos, ea reduce bătăile inimii, scade presiunea arterială și activitatea cerebrală.

Iată un top 3 motive pentru care te încurajăm să mergi săptămânal la masaj:

-  Vei avea un somn mai liniștit și scapi de insomnie. Somnul este legat de activitatea cerebrală. Prin masaj, aceasta își încetinește ritmul, ceea ce te ajută să obții un somn mai adânc;

-  Elimină oboseala și anxietatea. Și cu toții știm cum arată acestea, în toate formele lor. Fie că sunt generate de un ritm de viață prea alert, sau de un somn de proastă calitate, masajul elimină contracturile musculare, relaxează organismul și îl încarcă de energie;

- Crește capacitatea de concentarare. În ultima perioadă iți pierzi răbdarea foarte ușor? Ei bine, efectele masajului te vor ajuta să iți îmbunătățești atenția și capacitatea de concentrare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz