2020-01-28 08:30

3 tipuri de masaj pe care să ți le faci cadou de ZIUA FEMEII

 |  18:34
3 tipuri de masaj pe care să ți le faci cadou de ZIUA FEMEII

Ce poate fi mai relaxant pentru o femeie decât să spună DA unei ședințe de masaj. Pentru că se apropie Ziua Femeii, ne-am gândit că nu ar strica să vedem care sunt cele 3 tipuri de masaj pe care le-ai putea încerca în această perioadă.

„De principiu, orice fel de masaj este indicat, acceptat, apreciat. Dacă ar fi, însă, să facem o legătură cu masajul ca și cadou de Ziua Femeii, aș recomanda masajul cu bambus, masajul de relaxare și, de ce nu, masajul facial. Fiecare dintre tipurile de masaj despre care am făcut vorbire mai sus deține acel ceva care o să facă orice femeie să se simtă specială de Ziua Femeii!”, sustine Dănuț Bujor, specialist masaj.

Masajul cu bambus, cadou de Ziua Femeii

Masajul cu bambus, prin hidratare musculară profundă și prin drenajul limfatic, trimite vibrații către sistemul nervos simpatic, apăsând butonul de ”reset”. Vibrațiile trimise prin intermediul mușchilor contribuie astfel la calmarea sistemului nervos simpatic și activarea sistemului nervos parasimpatic.

„Rezultatele vin sub forma unei stări de relaxare, în timp ce sistemul digestiv este stimulat, lucru ce duce la o creștere a metabolismului. În același timp, sistemul limfatic este motivat să elimine toxinele și apa în exces din organism într-un timp mai scurt”, explică Dănuț Bujor.

Masajul de relaxare, cadou de Ziua Femeii

Atunci când spui masaj de relaxare, e cumva evident de ce-l faci. Te-ai gândit, însă, că există o sumedenie de alte beneficii pe care le are acest tip de masaj? „Pe lângă rolul evident, acela de relaxare, acest tip de masaj menține elasticitatea pielii, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, dezvoltă mobilitatea articulațiilor. În plus, este tipul de masaj care îmbunătățește sistemul imunitar!”, explică specialistul.

Masajul facial, cadou de Ziua Femeii

Nu în utimul rând, în același context, vorbim despre masajul facial. De ce? Pentru că îmbunătățește starea de spirit, apoi previne și ameliorează ridurile, de asemenea ameliorează congestia sinusilor și are rol clar în detoxifierea organismului. De asemenea, „masajul facial stimulează vasele limfatice și facilitează eliminarea toxinelor din zona feței”, conchide tehnicianul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine