2019-10-23 16:54

4 ingredientelor naturale cu rol excelente în procesul de anti-ÎMBĂTRÂNIRE a pielii

 |  16:03
4 ingredientelor naturale cu rol excelente în procesul de anti-ÎMBĂTRÂNIRE a pielii

Tânără și tonifiată! Evident că toate ne dorim asta. Pielea va rămâne tonifiată mai mult sau va îmbătrâni mai repede, în funcție de predispoziție, nutriție și stil de viață.

Îngrijirea tenului este foarte importantă. Pielea lipsită de fermitate, fără tonus și elasticitate reprezintă printre primele semne ale procesului de îmbătrânire. Cu trecerea timpului, aceasta îşi pierde din strălucire şi din luminozitate. Ridurile pot apărea şi la vârste mai puţin înaintate, fiind cauzate de un stil de viaţă nesănătos şi de stres.

4 ingrediente minune ce ajută tenul în procesul anti-îmbătrânire

MUR PITIC ARCTIC (RUBUS CHAMAEMORUS)

Este o plantă de culoare galbenă care creşte în Laponia; Conţine acizi graşi esenţiali (EFA) care asigură refacerea barierei lipidice de la nivelul pielii, având, de asemenea, un conţinut bogat de tocoferoli şi provitamina A (α-caroten), cu acţiune

antioxidantă şi de protecţie împotriva radicalilor liberi.

IZOFLAVONE DIN SOIA (SOY ISOFLAVONES)

Sunt fitoestrogeni, substanţe extrase din proteinele de soia, cu structură şi funcţii fiziologice asemănătoare estrogenilor; Funcţionează în principal ca antioxidanţi, protejând împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva altor surse de radicali liberi; De asemenea, reduc hiperpigmentarea cutanată şi luptă împotriva atacului radicalilor liberi care accelerează procesele de îmbătrânire cutanată; Stimulează fibroblaştii să producă colagen şi acid hialuronic, prevenind şi întârziind astfel,  aspectul de piele lipsită de fermitate şi de tonus.

GINSENG (PANAX GINSENG)

Extract obţinut din rădăcina plantei. Conţine polizaharide, acizi organici, Vitamina C şi saponine steroidale: Ginsenozide (2-3%). Ginsengul este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, stimulante, tonifiante, elasticizante şi eutrofice; Acest extract are efecte benefice în prevenirea apariţiei ridurilor, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

EXTRACT DE GINKGO BILOBA

Este obţinut din frunze şi conţine ginkgolide, flavonoide şi bilobalide; Are acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, stabilizează membranele celulare, blochează peroxidarea lipidică şi formarea de radicali liberi; Inhibă factorul de activare plachetară (PAF) şi are beneficii în reglarea secreţiei glandelor sebaceee, fiind foarte indicat în îngrijirea pielii uscate şi lipsită de vitalitate.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray