2019-05-26 00:20


5 SFATURI de îngrijire a sânilor

 |  16:45
5 SFATURI de îngrijire a sânilor

Sânii sunt, fără îndoială, esența feminității fiecărei femei, indiferent de mărimea acestora. De la cei mai mici și până la un decolteu generos, sânii sunt dovada maturității femeii, dar în același timp, un instrument de seducție. O ținută corectă, cu un gât lung și un spate drept, poate îmbunătăți aspectul vizual. Cu trecerea timpului însă, sânii își pierd din elasticitate și tonus, la acestea contribuind caracteristicile genetice, dar și obiceiurile noastre de viață. De aceea, sânii au nevoie și merită o atenție sporită. Îngrijirea lor trebuie să facă parte din rutina zilnică.

Cum să-ți îngrijești sânii și zona decolteului?

„O dată pe săptămână, trebuie aplicat un gomaj delicat. Multe femei sunt de părere că această zonă este foarte sensibilă și vulnerabilă și de aceea, nu aplică produse cosmetice pe sâni. Total greșit! Utilizarea de creme și seruri te poate ajuta să obții o piele mai moale și catifelată. Unele produse cosmetice au, de asemenea, o acțiune de tonifiere și întărire și, dacă sunt aplicate corect și utilizate în mod consecvent, pot aduce beneficii decolteului tău: vei obține un decolteu mai ferm și mai luminos.”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania.

Sfaturi de îngrijire a sânilor și a decolteului

1. O exfoliere delicată aplicată prin auto-masaj, va face ca pielea să respire și va îmbunătăți circulația sângelui în această zonă;

2. Masajul executat sub duș: Mișcările trebuie să fie circulare, în ambele sensuri ale acelor de ceasornic, în timp ce întreg sânul este susținut bine în mână peste mușchiul pectoral. Aceste mișcări vor îmbunătăți circulația sanguină, vor ajuta la drenajul limfatic și vor menține pielea sânilor sănătoasă și frumoasă. Aplică jetul de apă la diferite temperaturi, pentru a crea o gimnastică pentru vasele capilare. Direcționarea căldurii și apoi a apei reci pe piept va activa circulația sângelui și va favoriza oxigenarea țesuturilor;

3. Aplicarea unei creme hidratante sau a uneia destinată fermității bustului: „Crema pentru bust ar trebui să fie un produs special pentru această zonă, cu ingrediente care să ofere fermitate și compactare a celulelor de colagen. Și mai ales, o hidratare foarte bună a pielii.”, adaugă specialistul.

4. Aplicarea cosmeticele în mod corect: nu e suficient să aplici crema, ci trebuie s-o faci  în mod corect pentru a funcționa cel mai bine. Începe din zona decolteului, cu mișcări circulare: fixează-ți mâna în mijloc și mut-o după aceea spre linia claviculei. Apoi, spre sân, plasând mâinile cuplate și efectuând masaje circulare ușoare. 

5. Gheața produce un efect imediat: tonic și de întărire a sânului. Pentru a efectua un masaj revigorant, pur și simplu masează pieptul cu un cub de gheață , prin mișcări circulare mici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-20

TAGURI: ingrijirea sanilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati