2019-11-20 18:09

AURICULOTERAPIA, metoda care te poate ajuta să renunți la FUMAT

 |  11:26
AURICULOTERAPIA, metoda care te poate ajuta să renunți la FUMAT

Auriculoterapia, cea mai rapida, sigura si noninvaziva terapie din lume impotriva fumatului, consumului de alcool, obezitatii, stresului a inregistrat rezultate remarcabile in ultimul an in Romania. Peste 190 de romani au reusit sa renunte la fumat prin aceasta terapie raspandita de peste 60 de ani in Europa si SUA.

George Taranu, auriculoterapeut si specialist in combaterea adictiilor prin medicina alternativa, descrie procedura prin care peste 190 de romani au reusit sa scape de viciul fumatului, ca fiind una de scurta durata si complet nedureroasa:

“Cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume si singurul de acest fel din Romania, terapia are loc in doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotina este inlocuita cu o cantitate de serotonina suficienta pentru urmatoarea luna. Adica suficient cat sa nu mai simti nevoia sa fumezi. Evident ca mai departe, pe acest drum, totul tine de vointa fiecaruia, dar noi suntem alaturi de pacienti atat inaintea cat si dupa efectuarea terapiei”, detaliaza George Taranu.                 

La un an de la deschiderea primei clinici de auriculoterapie Stop-smoking din Romania, specialistul explica: “Este o terapie izvorata din acupunctura, complet sigura si neinvaziva ce ofera rezultate imediate si permanente pentru renuntarea la fumat si nu numai. Auriculoterapia consideră că întregul corp este reprezentat, în mod simetric, pe pavilioanele urechilor şi că toate organele şi ţesuturile corespund unui punct al urechii. Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, tehnica poate să depisteze peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice.”

 George Taranu marturiseste ca cele mai mari satisfactii de cand a devenit auriculoterapeut le are cand primeste mesaje de multumire sau vizite la cabinet in care fostii pacienti isi sarbatoresc alaturi de el si echipa lui, eliberarea de fumat.

Printre pacientii care au calcat pragul clinicii de auriculoterapie fondata de George Taranu, Stop Smoking, se numara si omul de afaceri Gheorghe Netoiu care declara: “Fumam foarte mult inainte si, dupa procedura prin auriculoterapie din 14 octombrie 2016, am renuntat la fumat. Ma simt extraordinar. Va multumesc”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray