2019-10-15 04:36

Auriculoterapia, metoda prin care poți renunța la FUMAT: 203 români au spus ADIO țigărilor în 2017

 |  16:08
Auriculoterapia, metoda prin care poți renunța la FUMAT: 203 români au spus ADIO țigărilor în 2017

203 romani au reusit sa renunte la fumat in anul 2017 prin auriculoterapie, iar in total, din 2016 si pana in prezent, sunt 305 persoane care s-au eliberat de acest viciu apeland la aceasta terapie, persoane care au primit diploma de nefumator de la specialistul George Taranu.

“Sunt foarte fericit cu rezultatele pe care le vad zi de zi la pacientii nostri, am incheiat un an in care numarul persoanelor care au avut incredere in auriculoterapie s-a dublat, iar cea mai mare satisfactie o avem cand primim mesaje in care oamenii ne spun ca viata lor s-a schimbat complet”, marturiseste auriculoterapeutul George Taranu.

Specialistul explica care sunt pasii prin care in doar cateva minute, se poate renunta la fumat: “Terapia are loc in doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotina este inlocuita cu o cantitate de serotonina suficienta pentru urmatoarea luna. Adica suficient cat sa nu mai simti nevoia sa fumezi. Evident ca mai departe, pe acest drum, totul tine de vointa fiecaruia, dar noi suntem alaturi de pacienti atat inaintea cat si dupa efectuarea terapiei”, explica George Taranu.

Si pacientul are aportul sau in renuntarea la acest viciu: “Atata timp cat eliminam dorinta fizica (sevrajul), pacientul trebuie sa constientizeze efectul tratamentului si sa nu confunde dorinta fizica cu asocierea, cu gestul reflex, sau din diverse motive personale sa aprinda o tigara”, adauga George Taranu.

Printre cei 305 romani care au renuntat la fumat prin auriculoterapie se numara si George, in varsta de 38 de ani care marturiseste: “Am fumat timp de 23 de ani. Sunt tatăl a 3 copii si la insistenta lor am incercat fără rezultat sa renunț la fumat de mai multe ori! Cu ajutorul auriculoterapiei am reusit ceva ce nu credeam vreodata si sunt in sfârsit nefumator!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray