2019-09-21 01:56

BENEFICIILE iaurtului probiotic pentru SĂNĂTATEA INTIMĂ a femeilor

 |  21:40
BENEFICIILE iaurtului probiotic pentru SĂNĂTATEA INTIMĂ a femeilor

Iaurtul este bogat în bacterii sănătoase, numite probiotice. Acesta reprezintă o sursă echilibrată de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale. De asemenea, studiile au demonstrat că un consum de alimente bogate în probiotice sau aplicarea locală a produselor speciale care conțin iaurt probiotic este benefică și pentru prevenirea sau tratarea infecțiilor intime.

Într-un studiu publicat în Nutrition Research, consumul de iaurt a fost direct asociat cu o calitate mai bună a dietei, profiluri metabolice mai sănătoase și tensiune arterială echilibrată. În plus, iaurtul este o sursă excelentă de calciu, potasiu, magneziu, zinc și vitaminele B2 și B12. Atunci când provine de la animale hrănite cu iarbă, nutriția iaurtului este maximizată, furnizând inclusiv acizi grași omega-3, proteine din zer, calciu, magneziu, potasiu, vitamina D, vitamina K2 și enzime.

Pe lângă aceste beneficii, iaurtul probiotic sprijină digestia, reduce riscul de diabet zaharat de tip 2, reduce riscul de cancer colorectal, crește densitatea osoasă și previne osteoporoza, sprijină pierderea în greutate și mărește pierderea de grăsimi, stimulează sistemul imunitar, reduce tensiunea arterială, reduce colesterolul rău și anxietatea.

Cum ajută iaurtul probiotic în menținerea sănătății intime

Bacteriile din familia Lactobacillus se găsesc în mod natural în zona intimă a femeilor, astfel încât multe dintre studiile despre probiotice și sănătatea vaginală s-au concentrat pe Lactobacilli. Majoritatea femeilor au cel puțin o singură dată candidoză, sau orice altă infecție, iar unele se luptă chiar cu infecții recurente.  Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, infecțiile apar adesea la femeile de vârstă fertile, citeaza specialistii Ropharma.  Femeile gravide pot avea copii născuți prematur sau cu greutate mai mică, în cazul în care sunt infectați.

Utilizarea în exces a apei, a antibioticelor, săpunului, modificarea secreției hormonale, sarcina sau menopauza pot afecta microflora vaginală. Acestea pot genera dezechilibre grave ale pH-ului, iritații și pierderea proprietățiilor sistemului natural de protecție.

Formula fără săpun a gamei de produse Lady Health are la bază filtratul de iaurt probiotic (TS-2L). Acesta ajută la protejarea zonei intime a femeii și la echilibrarea pH-ul florei vaginale, eliminând cu delicatețe mirosul neplăcut.

Pe lângă filtratul de iaurt probiotic, produsele conțin și alte ingrediente, precum aminoacizii, suc din frunze de aloe vera si extract de arbore de ceai,  acidul lactic și componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele și bacteoricinele. Actiunea acestor componente are ca efect menținerea și refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creșterii microorganismelor patogene și întreținerea mediului acid cu un pH optim în jurul valori de 4.0 și, astfel, mentinerea unui epiteliu sanatos al mucoasei vaginale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-07Parerea ta...

LEVST.
07 Mar 2018

A scazut si vanzarea de iaurturi?! Altfel corect, cu iaurtul este precum si cu vinul, " Vinul este bun pentru barbati, daca-l consuma femeile"...(mai ales inainte de coit)...Problema mare cu candidoza este data de 2 factori principali, Consumul de zahar(dulciuri) si folosirea sapunului In interior...Insa zaharul este adevarata ploaie divina...pentru (ciuperca cea candida si innoceenta!) candidoza vaginala si nu numai...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray