2020-06-05 10:01

BENEFICIILE și efectele asupra pielii ale masajului cu MIERE

 |  13:31
BENEFICIILE și efectele asupra pielii ale masajului cu MIERE

Masajul cu miere are rolul să hidrateaze intens pielea, dar și să o exfolieze blând și magic. Explicația? O simplă aplicare a mierii este suficienta pentru a hrăni pielea în profunzime, facând-o mai curată și mai luminoasă. Grație proprietăților sale antiseptice, mierea curăță pielea, eliminând toate impuritățile.

Un gomaj excelent, mierea dăruiește un aspect de mătase pielii.

Beneficiile masajului cu miere

Stimulează circulația sângelui și a limfei

Întărește imunitatea

Ajută la creșterea tonusului muscular

Detoxifiază organismul

Diminuează celulita

Hrănește țesuturile

Stimulează gradul de fermitate al pielii

Masajul cu miere se execută cu miere de salcâm sau miere polifloră, la care se pot adauăga uleiuri esențiale. Câteva exemple? Portocale, eucalipt, lavandă, lămâie, scorțișoară. Odată început masajul, se poate observa că treptat, mierea se albește și se tot albește. Atunci masajul este eficient. Lucrează. Vindecă.

Efectele masajul cu miere

Masajul cu miere e special pentru fiecare dintre noi. Unora ni se pare puternic, unora mai ușor. Alții îl resimt drept mângâiere, alții drept agresiv. Dar finalul este apoteotic și fericit pentru toți. Starea de bine se instalează. Nodulii celulitici dispar, vergeturile pălesc. Tot așa, anumite afecțiuni ale pielii și unele afecțiuni organice se ameliorează. Cel mai important atuu? Masajul cu miere încetinește îmbătrânirea pielii și a întregului corp. Și cel mai important? Grație masajului cu miere, imunitatea organismului crește, iar incidența bolilor scade.

De ce să alegi masajul cu miere?

În primul rând, masajul cu miere este o experiență multisenzorială. Mierea hrănește pielea, o protejează, o luminează. Grație proprietăților sale antiseptice, mierea curăță pielea, eliminând toate impuritățile. Mierea hrănește și interiorul celulelor. Mai exact,  ea îmbunătațește repartizarea de melanină, efectul fiind asemănător cu cel al fondului de ten.

Un antibiotic natural, mierea ajută la eliminarea toxinelor din organism și nu doar din piele. De aceea, acest masaj este eficient și impotriva celulitei și a tuturor formelor de exces de grăsime. Masajul cu miere sporește capacitatea imunitară a organismului, ajutându-l sa lupte singur împotriva bolilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine