2020-03-28 11:42

BENEFICIILE uimitoare ale masajului cu bambus

 |  23:49
BENEFICIILE uimitoare ale masajului cu bambus

Masajul cu bete din bambus este o terapie care isi are originile pe taramurile Asiei, insa care a patruns rapid in centrele spa si wellness din Europa, date fiind beneficiile extraordinare atat de ordin estetic, cat si de sanatate. Mai mult decat atat, masajul corporal cu bete de bambus este singurul tip de procedura corporala non-invaziva, recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta, atat pentru intretinere, cat si pentru ameliorarea diferitelor afectiuni, precum retentia de apa, senzatia de picioarele grele, oboseala musculara, anxietatea, insomnia, celulita, laxitatea cutanata etc.

Masajul cu bete de bambus este de asemenea recomandat femeilor gravide, dupa luna a patra de sarcina si atletilor profesionisti sau practicantilor infocati ai sportului, ajutand organismul sa se recupereze intr-un timp mai scurt dupa efortul fizic. Persoanele in etate, pot de asemenea apela la masajul cu bambus, acesta neafectand zonele varicoase si contribuind la imbunatatirea vizibila a circulatiei sangvine si a tonusului pielii. 

Dan Bujor lucreaza cu 6 tipuri de bete de bambus de diferite dimensiuni, pe care le alterneaza in functie de particularitatile individuale - tine cont de tipul de tesut si de calitatea acestuia, precum si de problemele cu care se confrunta fiecare persoana in parte.

“Masajul cu bambus este singurul instrument cu ajutorul caruia poți beneficia de un masaj intens. In primul rand masajul cu bambus este eficient datorita faptului ca ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, atat la femei cat si la barbati. Masajul cu bambus este mult mai eficient decat cel clasic anticelulitic, iar asta pentru ca rezultatele sunt vizibile pana in primele trei sedințe, nu doare si nu lasa vanatai. In plus, masajul cu bambus se poate incepe de la varsta de 14 ani si continua pana la 60+.” – Dan Bujor, specialist in masaj cu bambus.

Care sunt beneficiile masajului cu bete de bambus:

- atenueaza celulita, fiind de 8 ori mai eficient decat un masaj clasic anticelulitic si neimplicand durere sau leziuni ale pielii

- stimuleaza microcirculatia si pune organismul in miscare

- combate eficient si in mod 100% natural retentia de apa

- imbunatateste fermitatea, elasticitatea si tonusul pielii

- ajuta la dizlocarea depozitelor de grasime, in special din zonele greu de lucrat la sala (flancuri, coapse, solduri, etc) si previne recurenta celulitei (desigur, in conditiile unui stil de viata echilibrat)

- contribuie la ridicarea feselor 

- regleaza ciclul somn-trezire si este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confrunta cu insomnii

- alunga si previne starile depresie sau anxioase, prin masajul cu bambus fiind stimulata productia de endorfine (hormonul fericirii)

- ajuta organismul sa se refaca mai repede dupa efort fizic

- accelereaza metabolismul celular

- sustine buna functionare a sistemului limfatic


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10

Mai multe imagini:
BENEFICIILE uimitoare ale masajului cu bambus
zoom
BENEFICIILE uimitoare ale masajului cu bambus
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine