2019-10-17 11:36

CĂLĂTORIA TRANSFORMAȚIONALĂ, trendul în turismul anului 2018

 |  17:01
CĂLĂTORIA TRANSFORMAȚIONALĂ, trendul în turismul anului 2018

Calatoria experientiala a devenit tendinta de calatorie de prin anul 2016. In loc sa viziteze locatii indepartate, studiile arata ca turistii cauta modalitati de a cunoaste culturile native, de a interactiona in mod semnificativ cu localnicii si de a se simti mult mai mult decat un turist. In ce directie s-a indreptat apoi acest trend?

Liderii din industrie spun despre „calatoria transformationala” ca ar fi un pas suplimentar in evolutia noastra ca fiinte. Calatoria este motivata si definita printr-o schimbare de perspectiva, auto-reflectie si dezvoltare, cat si o mai profunda comuniune cu natura si cultura.

Trecerea la calatoriile de transformare se reflecta in programarea diferita, de la calatorii de aventura si artizan la cabane de lux si hoteluri in locatii atat naturale, cat si urbane. Analizand elementele calatoriei de aventura, care duc la transformari mai profunde, s-a identificat un proces trifazic constand in plecarea, initierea si intoarcerea - calatoria "eroului" - in care calatorii se angajeaza in necunoscut pentru a invata intelepciunea din culturi si locuri noi, intorcandu-se acasa pentru a pune in aplicare aceste cunostinte, in cele din urma schimbandu-le viata si relatiile interpersonale, reusind sa vada lumea cu alti ochi. Aceasta actiune post-calatorie este cea care face diferenta intre calatoria experientiala si cea transformationala si care schimba vieti, atat pe plan personal cat si profesional.

„Cultura de azi este condusa de dispozitive si ritmuri”, spune Alex Marinca, coach transformational. „Suntem deconectati de noi insine, de relatiile noastre, de natura si de cultura noastra. Piesele exterioare ale unui itinerar nu dezvaluie calatoria interioara pe care o astfel de calatorie o poate inspira”.

„Pentru aceasta calatorie am creat o experienta unica ce imbina coachingul transformational, locatii inedite, oameni deosebiti, aventuri de neuitat, dezvoltare personala si multe altele, toate intr-un cadru magic – BALI”, precizeaza Alex Marinca, coach transformational.

Alex Marinca, coach transformational si nonconformist, iti propune o calatorie plina de experiente care sa te transforme si sa iti redea curajul de a-ti trai viata asa cum iti doresti.

,,Adevaratul curaj nu inseamna sa urci cel mai mare munte, adevaratul curaj nu inseamna sa inoti printre rechini, adevaratul curaj este sa traiesti viata pe care ti-o doresti...”, explica Alex Marinca, coach transformational.

Ceea ce Alex doreste sa ofere participantilor la aceasta calatorie este aroma bogata a acestui loc incredibil si a oamenilor care locuiesc aici. Bali este sacru, spiritual, echilibrat si veti gasi frumusete oriunde priviti. Peisajul este uluitor, oamenii minunati, iar aventurile sunt nelimitate.

Cu ce te ajuta o astfel de calatorie

• Vei fi pus fata in fata cu limitele tale si le vei depasi

• Vei scapa de programarile cu care ai crescut, de conditionari sau frici

• Vei avea parte de experiente inedite si memorabile

• Vei cunoaste oameni deosebiti care iti vor impartasi din cunostintele lor

• Vei dobandi ustensilele necesare pentru a te transforma in ceea ce iti doresti

• Vei practica exercitii fizice si mentale iar outdoor-ul va fi sala ta de curs

• Iti vei acorda acest timp tie si dezvoltarii tale

• Iti vei atinge potentialul maxim iar relatiile tale si viata ta se vor schimba


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray