2020-06-02 18:45

Cât de PERICULOASE și inutile sunt BEȚIȘOARELE de urechi

 |  19:55
Cât de PERICULOASE și inutile sunt BEȚIȘOARELE de urechi

În interiorul urechii există armate întregi de glande sudoripare. Ele nu produc apă, ci cerumen. Din păcate, oamenii le distrug cu ajutorul beţişoarelor de urechi, adică produse de igienă de care zona ORL nu are nevoie.

Această ceară este extrem de importantă pentru protecţia zonei ORL. De multe ori, igiena personală individuală este un dezastru.

Beţişoarele pentru urechi distrug perişorii protectori din canalul auditiv extern. Şi iau, de asemenea, în mod nefiziologic, cerumenul din canal. Mai exact, vă lasă fără scutul de protecţie pentru timpan. Acesta poate fi distrus şi prin exces de produse chimice de igienă.

Beţişoarele pentru urechi pot fisura uşor timpanul. Nu veţi simţi durere, ci doar că intră aer direct în ureche.

După traumatismul minor, acest organ nobil, lăsat în pace, se recrează complet, fără cicatrici. Urechea se igienizează în mod corect, după dus, cu ajutorul unui prosop subţire.

Pentru zona ORL, cea mai importantă măsură de igienă este nasul curat. Suflaţi cât de des puteţi nasul. În plus, căscatul şi inghitul sunt două acţiuni prin care introduceţi, în mod benefic, aer în ureche. Aşa că e recomandat să faceţi aceste acţiuni şi voluntar.

Şi e dovada că zona ORL e perfect funcţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine