2020-07-10 15:56

Cătina și mierea de Manuka, printre cei mai buni aliați ai IMUNITĂȚII

 |  00:06
Cătina și mierea de Manuka, printre cei mai buni aliați ai IMUNITĂȚII

Schimbarea de anotimpuri favorizează infecțiile respiratorii, prin urmare organismul are nevoie de aliați pentru a-și crește imunitatea. Mierea de Manuka, cătina, vitamina C se numără printre ingredientele care ajută la păstrarea unei stări de sănătate optime datorită rolului lor protector și stimulator.

Un sistem imunitar puternic înseamnă atât protecție față de virusuri, cât și o capacitate crescută pentru organism de a depăși perioadele de boală. Alimentația echilibrată, un stil de viață sănătos, activitatea fizică pot contribui la menținerea unui sistem imunitar puternic. Alături de acestea, organismul primește ajutor și de la natură.

Mierea de Manuka, de pildă, este un remediu natural, cu proprietăți antibiotice și antivirale, care are beneficii și ca produs de îngrijire a pielii sau ca aliment de bază, consumat zilnic. Mierea de Manuka KFactor 16, de exemplu, conține minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, cu efecte antibiotice puternice și proprietăți de întărire a imunității. Pentru că este raw, conține și toate enzimele și complecșii prezenți în stupul de albine care ajută organismul uman în întărirea imunității.

Vitamina C este cel mai folosit supliment pentru imunitate. Ajută nu doar la creșterea acesteia, ci are o contribuție importantă și la reducerea oboselii, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și nu numai. Pe piata exista Vitamina C naturală extrasă din fructe de măceș care are un randament superior datorită ratei rapide de absorbiție. Gustul plăcut face produsul ușor de acceptat pentru copii, iar faptul că nu conține zahăr îl recomandă și pentru persoanele cu diabet. De asemenea, în locul pastilelor masticabile, se poate consuma pulbere de măceșe – 1-2 lingurițe în cereale, la micul dejun – ajutând astfel organismul să reziste mai bine schimbărilor de temperatură.

Natura oferă un suport important organismului și prin cătină – un remediu tradițional și un antioxidant recunoscut. Siropul de cătină conține doar cătină și miere, presate la rece, proprietățile ingredientelor nefiind alterate. Fructele de cătină sunt situate în categoria celor mai puternice vitaminizante din flora României, fortifică și revigorează organismul, asigurând un bogat aport de vitamine (C, E, A, B1, B2, P) și substanțe minerale, sustin specialistii citati de Vegis.ro. Citromicina este un alt produs care se dovedește un aliat puternic în lupta cu infecțiile virale, dar nu numai. Complexul de substanțe extras din semințele de grapefruit – ingredientul de bază al produsului - este un antibiotic cu spectru larg de acțiune, distrugând nu mai puțin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz