2020-04-08 09:29

Ce AFECȚIUNI tratezi dacă bei apă cu sulf / Beneficii extraordinare

 |  19:43
Ce AFECȚIUNI tratezi dacă bei apă cu sulf / Beneficii extraordinare

Efectele benefice ale curelor termale sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când s-a descoperit importanța apei că element esențial pentru viața umană. Datorită proprietăților de vindecare și de protecție împotriva bolilor, apa era considerată cu adevărat magică; un dar primit de la divinitate pentru vindecarea sufletului și al trupului.

  Apele sulfuroase vindecă și în prezent extrem de multe boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminandu-se prin piele, intestin și rinichi.

  Datorită temperaturii ridicate (38-60ºC), apa cu sulf de la Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice – degenerative, afecțiuni respiratorii și ginecologice.  Ele se pot folosi ca băi normale ( se stă în bazinul cu apa caldă timp de 15 minute), dar pot fi și ingerate.

Ce afecțiuni tratezi dacă bei apă cu sulf?

  Crenoterapia, sau cura internă cu sulf scade glicemia, fiind indicată în special persoanelor cu diabet. Aceasta ajută supraponderalii să scadă în greutate și reglează afecțiunile gastrice. Ingerată, apa cu sulf are un efect coleretic și elimină surplusul acumulat; ajută colectistul leneș, bila funcționează mai bine.

  Aplicată local, apa sulfuroasă are rezultate pozitive în cazul afecțiunilor oftalmologice ( conjuctivite și blefarite) și în afecțiunile dermatologice aflate chiar și în fază avansată, precum psoriazisul.

  La Herculane, factorii naturali terapeutici pot fi folosiți atât în scop preventiv, cât și în scop terapeutic. Băile termale și cele sulfuroase îți vor completa starea de bine pentru că diminuează depresia și pesimismul și îți oferă o stare de liniște și confort. Corpul se va simți mai ușor și mai relaxat, orice urmă de tensiune este  îndepărtată.

Tratamentele de recuperare au rezultate excepționale!

  Apele minerale termale se poți folosi extern, sub formă de baie sau gimanstică acvatică sau băi sulfuroase, în căzi. Există ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, ape minerale clorurate, sodice, calcice (izvoroarele Hygeea, Hercules) și ape minerale sulfuroase oligominerale.

Apele minerale se folosesc și sub formă de aerosoli!

  Aceștia oferă rezultate remarcabile în bolile aparatului respirator precum astmul bronșic,  sau pentru tratarea bolilor O.R.L.: sinuzite cronice, rinosinuzite alergice în afara puseelor.

Apa cu sulf este un aliat de nădejde în lupta pentru frumusețe!

  Datorită concentrației mare de sulf, este ideală pentru o piele frumoasă și sănătoasă și previne ridurile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine