2019-12-12 12:57

Ce BOLI provoacă aerul condiționat. Vezi cum te FEREȘTI

 |  20:43
Ce BOLI provoacă aerul condiționat. Vezi cum te FEREȘTI

Aerul condiționat este prima alegere a persoanelor care vor să se răcorească pe timp de caniculă, însă folosirea lui poate cauza diverse probleme de sănătate.

Aerul condiționat se face vinovat de diverse afecțiuni – nevralgii, pneumonie, sinuzite, conjunctivită, răceli și chiar paralizii.

Pentru a evita riscul unei răceli, este bine ca diferenţa dintre temperatura pe care o face aparatul de aer condiţionat în casă şi temperatura de afară să nu fie mai mare de cinci grade.

Specialiştii recomandă ca o dată pe an, de regulă înaintea sezonului clad, să curățați și dezinfectați aparatul de aer condiționat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-04Parerea ta...

SIKTIR
05 Aug 2017

Baliverne vehiculate, cu obstinatie, prin mass media rumuneaska ... Are dreptate persoana numita "Even Nikol" de la Universitatea din Tel Aviv ! Un amanunt: madama"e.s." zice "diferenta ... sa nu fie mai mare de cinci grad fata de exterior" ?!? Si daca "afara" subt +42 de grade, in interior trebuie sa fie +37 de grade ??? Incercati sa ganditi capete de muska beata !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Viermi pe pacienți și aer condiționat pentru deținuți? Sănătatea, prioritatea absolută a Guvernului. Vorbe mari, pentru... nu o să zic un premier mic, dar au trecut peste două luni de la acea declarație a domnului Cioloș și constatăm că, de fapt, Executivul are o cu totul altă prioritate: investițiile în penitenciare, grija față de deținuți
14 Iul 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray