2020-07-09 14:37

Ce COAFURI de MIREASĂ sunt la modă în 2018

 |  00:45
Ce COAFURI de MIREASĂ sunt la modă în 2018

In ceea ce privește coafurile de nunți, trendurile se schimbă mai greu, nu în fiecare sezon ca în cazul altor tipuri de hairstyle, sustine Cristi Pascu.

“Coafurile de nuntă sunt un subiect sensibil. În acest caz particular nu asistăm la o schimbare a tendințelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare dată ani buni până când apare un nou curent, însă, în principiu, coafurile de mireasă rămân aceleași, cu variatiuni. Miresele își doresc ca in ziua nuntii să fie adevărate prințese, iar opțiunile în acest sens sunt limitate”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu distinge următoarele categorii de coafuri de nuntă, în trend în 2018.

Coafurile naturale

“Acest tip de coafură este ales de miresele care au un păr scurt sau problematic și de persoanele cărora, prin felul lor de a fi, nu le place să epateze prea mult și preferă simplitatea chiar și în ziua cea mare.

Coafurile diafane

“Mă refer aici la bucle lejere, care dau foarte puțin volum părului. În rest, părul este cât se poate de natural. În acest caz, se pune mai mult accent pe culoare decât pe coafură.”

Coafurile franțuzești, la milimetru

“Mai avem si genul de coafură franțuzească, la milimetru. Este aleasă de miresele care își doresc un păr prins, dar totul să rămână curat, perfect, impecabil. Ele vor ca atunci când fac o poză să arate într-adevăr spectaculos, cu totul și să nu fie nimic nelalocul lui. Sunt genul de persoane care au totul planificat din timp, inclusiv la păr.”

Împletiturile

“Mai ales în acest sezon, tendințele din România sunt clar influențate de coafurile cu împletituri, cu finisaje deosebite, cu influență oarecum rusească. Această influență a venit acum câțiva ani o dată cu lansarea colecției Chanel de inspirație rusească”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz