2019-10-14 08:50

Ce COAFURI se poartă în iarna asta și ce culori sunt în vogă de SĂRBĂTORI

 |  11:59
Ce COAFURI se poartă în iarna asta și ce culori sunt în vogă de SĂRBĂTORI

In iarna aceasta se pune accent pe culoare pentru ca luna decembrie trebuie sa fie una vesela, de sarbatoarem ne sfatuieste Cristi Pascu, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din România.

“Față de anul trecut, în luna Decembrie a acestui an accentul cade pe culoare. Se cer transformări radicale și spectaculoase în prag de Sărbatori – părul vopsit în diverse nuanțe de gri, dar și fuchsia, albastru și turcoaz. Decembrie va fi o lună veselă și ușor stridentă”, spune Cristi Pascu.

Tunsori scurte și avangardiste

“În ceea ce privește tunsoarea, piața a trecut de la o extremă la alta. Dacă anul trecut era la mare căutare părul lung, care dădea astfel posibilitatea unor coafuri elaborate și spectaculoase, în acest an sunt în trend tunsorile scurte, rebele și avangardiste. Sunt mai ușor de aranjat și mult mai versatile”, continuă Cristi Pascu.

Glitter și accesorii metalice

“În materie de coafură, tendința de glam se menține. Sunt în trend coafurile cu mult volum, cutele inspirate din filmele anilor ’40, wet-look-ul dar și glitter-ul aplicat pe păr și tot felul de accesorii metalice precum coronițe, agrafe cu pietre semiprețioase sau diademe”, menționează hairstylistul.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray