2020-04-05 22:56

Ce este MEZOTERAPIA capilară, alternativa mai ieftină a implantului de păr

 |  15:10
Ce este MEZOTERAPIA capilară, alternativa mai ieftină a implantului de păr

Căderea părului reprezintă o problemă cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile. Cauzele pot fi de diverse, ereditare, hormonale, cauzate de alimentație, de anumite boli, de consumul de medicamente, de stres ori din cauza procedurilor cosmetice agresive. În golurile de la nivelul scalpului, unde firele de păr au căzut, de cele mai multe ori rădăcina este sufocată de derm și are, prin urmare, nevoie să fie stimulată pentru a produce un nou fir. Astfel a apărut o procedură cosmetică noninvazivă denumită mezoterapia capilară, ce are scopul de a desfunda canalele închise și de a stimula regenerarea firelor de păr de la rădăcină.

“Mezoterapia capilară stimulează creșterea unor noi fire de păr în zonele afectate de alopecie. Reprezintă o primă soluție foarte bună pentru a regenera și a stimula creșterea unor noi fire de păr de la rădăcină. Este indicată în cazurile în care avem fire de păr din ce în ce mai subțiri ori apar goluri pe scalp din cauze firelor pierdute.

Pentru că rădăcina este acoperită de piele iar bulbul este sufocat, noi acționăm prin stimularea acelei zone cu ajutorul dispozitivului cu microace, desfundăm canalele și introducem cocktail-ul de substanțe hrănitoare care stimulează rădăcina și regenerează firul de păr. După aproximativ o lună începe să crească puful, noile fire de păr. Mezoterapia capilară poate fi o primă soluție pentru problema căderii părului”, explică specialistul Adriana Bican.

În funcție de gradul de dezvoltare al alopeciei sunt necesare mai multe ședințe de mezoterapie capilară.

O ședință de tratament costa in jur de 800 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine