2019-10-18 00:15

Ce este micro-ÎNȘELATUL. Află dacă ți s-a întâmplat vreodată!

 |  19:03
Ce este micro-ÎNȘELATUL. Află dacă ți s-a întâmplat vreodată!

Conform unei specialiste în relaţiile intime, Melanie Schilling, flirtatul sau utilizarea reacţiei ”love” pe Facebook la imaginea altei persoane de sex opus nu reprezintă comportamente chiar atât de inocente pe cât par.

Comportamentul a fost numit de Schilling „micro-înşelat” (micro-cheating în termenul original) şi îl defineşte ca fiind o serie de mici acţiuni care indică faptul că o persoană este concentrată emoţional sau fizic pe altcineva din afara relaţiei”, potrivit The Independent.

Teoria specialistei sună puţin extrem, dar cum consideră aceasta că se manifestă „micro-înşelatul”? „Te conectezi în mod secret cu o altă femeie/bărbat pe social media, ai glumele voastre, nu iei foarte în serios relaţia pe care o ai sau îi treci în telefon cu un nume de cod”, precizează aceasta.

Altfel spus, conform teoriei, orice interacţiune cu membrii de sex opus din afara relaţiei poate fi considerată micro-înşelat.

Susan Winter, o altă specialistă în relaţii intime, este în principiu de acord cu afirmaţiile lui Schilling, dar crede că totul depinde de intenţie şi context. „Deşi micro-înşelatul nu este înşelat fizic, testează cu siguranţă limitele înşelării emoţionale. Flirtatul este flirtat şi acesta poate fi actul care aprinde o scânteie care se poate extinde într-un foc”, a precizat Winter pentru The Independent, citeaza Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Ian 2018

"Altfel spus, conform teoriei, orice interacţiune cu membrii de sex opus din afara relaţiei poate fi considerată micro-înşelat".....asemenea tampenie nici macar in ARAbia Saudia nu am auzit..adica daca femeia se uita sau vorbeste cu un alt barbat trebuie omorata cu pietre.................cine poate sa scrie asemenea aiureli....sa va imbracati femeile in burka
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray