2020-04-05 16:57

Ce mai descoperă oamenii de știință: Legătura dintre RĂCEALĂ și femeile cu bustul mare

 |  23:30
Ce mai descoperă oamenii de știință: Legătura dintre RĂCEALĂ și femeile cu bustul mare

Un studiu realizat de cercetătorii polonezi care doreau să afle impactul social şi modul cum sunt relaţiile afectate de mărimea sânilor a ajuns la o concluzie surprinzătoare. Potrivit oamenilor de ştiinţă, femeile cu sâni mai mari suferă de răceli mult mai grave, având infecţii respiratorii de două ori mai mari decât cele cu piepturile mai puţin generoase.

Cercetarea poloneză a fost  publicată în revista Archives of Sexual Behavior.  Datele şi măsurătorile culese de la 163 de femei tinere, care nu erau însărcinate, nu alăptau şi nu se aflau sub vreun tratament medicamentos au arătat, de asemenea, că posesoarele celor mai mari sâni naturali aveau de până la 56 de ori mai multe şanse de a lua  antibiotice.

Fiecare dintre femei a fost chestionată cu privire la gravitatea răcelilor, gripei şi a altor infecţii respiratorii de care au suferit în ultimii trei ani. Cercetătorii s-au bazat pe datele de sănătate declarate de participante, acestea fiind în majoritate studente şi provenind din diverse colţuri ale ţării.

Mărimea sânilor a fost legată direct de infecţiile respiratorii şi  s-au analizat două dintre componentele lor: durata medie a bolii şi frecvenţa consumului de antibiotice, ceea ce indică faptul că femeile cu sâni mai mari au prezentat episoade mai lungi de boli respiratorii şi au luat mai frecvent antibiotice.

Femeile cu cupe F aveau răceli, tuse şi nas înfundat  care au durat, în medie, peste 8 zile, în timp ce cele cu cupe AA s-au confruntat cu aceste simptome doar 4 zile – adică jumătate perioada de boală pentru răceală sau gripă.

Ipoteza cercetătorilor este că femeile cu sânii mai mari suferă de mai multe răceli deoarece grăsimea din sâni slăbeşte sistemul imunitar, îngreunând recuperarea de la infecţii. Oamenii de ştiinţă consideră că hormonul leptină, care este produs în ţesutul gras şi afectează sistemul imunitar, ar putea fi motivul din spatele acestuia.

Studiul a mai arătat că femeile cu sânii mari au risc crescut de a dezvolta cancer mamar sau diabet din cauza ţesutului fibroglandular mărit şi a ţesutului adipos.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine