2020-05-29 10:41

Ce mai uită oamenii în camera de hotel: soacra, tortul de nuntă sau cheile de la Bentley

 |  14:04
Ce mai uită oamenii în camera de hotel: soacra, tortul de nuntă sau cheile de la Bentley

În graba părăsirii camerei de hotel, uităm deseori câte un obiect vestimentar, periuța de dinți, o carte sau încărcătorul de la telefonul mobil. Există însă și multe ciudățenii uitate de turiști: un tort de nuntă înalt de un metro și jumătate sau cheile de la mașina Bentley.

Travelodge, cel mai mare lanț hotelier privat din Marea Britanie, a publicat recent o listă cu obiectele uitate de cei 17 milioane de vizitatori care s-au cazat anul trecut în cele peste 500 de hoteluri pe care le operează, scrie Profit.ro.

Topul obiectelor părăsite de proprietarii lor include mai ales cosmetice, jucării, telefoane, laptop-uri, cravate și alte articole vestimentare. Dar lista Travelodge include mai multe contracte de afaceri, discursul unui politician, un contract prenupțial, dar și o casă realizată din pâine, o rețetă secretă pentru un sos și un set de proteze pentru picioare cu pantofii aferenți.

În categoria obiectelor de valoare uitate anul trecut de oaspeții hotelurilor Travelodge intră o colecție de ursuleți din pluș de la Steiff în valoare de 5.000 dolari, o valiză plină cu pantofi Jimmy Choo, o colecție de timbre, o chitară Fender, un tort de nuntă înalt de un metru și jumătate decorat cu cristale Swarovski, o coroniță cu diamante, un card American Express Centurion și cheile unei mașini Bentley.

Alte obiecte uitate de călători includ un costum Chewbacca și o colecție de săbii laser inspirate din filmele Star Wars, o machetă 3D a Londrei, precum și un vas pentru gătit. Un oaspete al hotelului Oldham Chadderton din comitatul britanic Lancashire a reușit performanța de a-și uita soacra, însă probabil a recuperat-o între timp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine