2019-12-14 07:38

Ce poţi face pentru a radia de fericire

 |  17:26
Ce poţi face pentru a radia de fericire

Frumuseţea nu constă doar în perfecţiunea trăsăturilor fizice, iar cine spunea că fericirea se citeşte în ochi a avut dreptate. Liniştea sufletească, împlinirea, dragostea luminează un chip, la fel cum depresia, anxietăţile, stările de rău şi nefericirea umbresc frumuseţea unei persoane, indiferent că în talie şi în jurul bustului are centimetrii ideali. Frumuseţea înseamnă mult mai mult decât partea exteriora a trupului. Nu contează cât de perfecte sunt caracteristicile fizice, atât timp cât frumuseţea interioară nu va fi vreodată pe deplin atractivă. Specialiştii ne sfătuiesc să încercăm terapiile complementare ce vor aduce exteriorului o strălucire unică şi ravisanta.

Ce poţi face pentru a radia de fericire
zoom

“Întâi de toate, este necesar să vă cunoaşteţi sufletul pentru a putea să vă judecaţi trupul. Pentru a face acest prim mare pas, vă sfătuim să începeţi cu paşi mărunţi să vă conştientizaţi barierele, emoţiile şi fricile. Apoi puteţi încerca terapiile alternative: Reiki, Shiatsu, Terapia Craniosacrala, Theta Healing, Terapia prin rezonanţă SCIO, pentru care avem şi şedinţe demo”, explica specialistul Adina Radu Cosma. Chiar dacă la început nu aveţi starea interioară armonioasă pe care v-o doriţi, primul pas este autosugestia unui zâmbet, unei stări de fericire, pe care corpul şi mintea le vor învăţa şi le vor reproduce că pe un obicei. Atunci când vă veţi obişnui să faceţi aceste lucruri, totul va veni de la sine şi se va transforma într-o mantră personală pe care corpul şi-o va reaminti pur şi simplu. „La fel cum aveţi o rutină de înfrumuseţare exterioară, cum ar fi aranjarea părului său make-up-ul, pe care le faceţi în fiecare zi, ar trebui să aveţi, de asemenea, o rutină sufletească. Fericirea şi zâmbetele vă induc automat o gândire pozitivă care îmbunătăţeşte frumuseţea interioară. Iar această energie pozitivă se poate extinde chiar şi la oamenii din jur”, adăugă specialistul.

Faceţi un gest frumos pentru altcineva

În fiecare zi, probabil, întâlniţi oameni care au nevoie de ajutor. De multe ori suntem pregătiţi să ignorăm aceste persoane şi să ne concentrăm numai asupra propriilor activităţi. Cu toate acestea, incearcati să faceţi o faptă bună şi vă veţi simţi mult mai bine. Oferiţi o ceaşcă de cafea colegului de muncă care arata ameţit, atunci când sunteţi în pauză, fără să vi se ceară acest lucru.

Donaţi cărţile vechi ale copiilor familiilor cu venituri mici, care raiesc adesea strict din fonduri publice. Conectaţi-vă cu cei apropiaţi prin timpul de calitate pe care-l petreceţi împreună – noi încurajăm terapiile în cuplu, fie că e vorba de parteneri de viaţă, de mamă-fiică sau de prietene. Acest timp petrecut în doi sporeşte energia interioară prin simpla intenţie de conectare.

Atunci când lucraţi cu frumuseţea interioară, veţi fi uimiţi de modul în care cei din jur vor observa acest lucru pe exterior. S-ar putea să credeţi că acest lucru apare în urma scăderii în greutate sau schimbării look-ului, dar ceea ce se shimba, de fapt, este partea spirituală care începe să strălucească.

Terapiile care redau frumuseţea interioară

• Reiki reprezintă o tehnică veche de vindecare cu originea în Japonia, redescoperita în 1922 de către doctor Mikao Uşui. Activează mecanismele naturale de vindecare prin canalizarea de energie universală, transmisă prin atingere blândă cu ajutorul palmelor sau prin privire, respiraţie. Practic, terapeutul Reiki este un intermediar între energia universală pe care o accesează şi beneficiarul acestei energii. În cadrul iniţierii în Reiki, veţi fi voi terapeuţii şi veţi putea oferi această terapie atât vouă, cât şi celorlalţi.

• Shiatsu este o metodă holistică de vindecare ce are la baza echilibrarea energiei vitale acţionând la nivelul meridianelor energetice prin manevre de presopunctura pe anumite puncte de pe întreg corpul. Echilibrează fizic, mental şi emoţional cu efecte de lungă durată şi detoxifiaza organismul menţinând un flux energetic, fizic şi mental echilibrat.

• Prin yoga puteţi accesa energia universală, credinţă, prezentul şi iubirea. Prin asane ne mărim capacitatea de concetrare, reducem stresul, curăţăm din gândurile obsesive şi devenim mai vigilenţi, toate acestea pentru a ne pregăti de acea stare de interiorizare completă, linişte şi pace.

• Theta Healing o putem descrie precum o călătorie către sine, către interior, către tot ceea ce sunteţi dincolo de blocaje şi convingeri, dincolo de limitările subconştientului sau de rănile emoţionale. Pentru a avea un prezent şi un viitor aşa cum ni-l dorim este nevoie să eliberăm trecutul de convingeri limitative ale subconştientului, de dezechilibre emoţionale şi să redefinim noi elemente ale experienţelor umane.

• SCIO/QXCI este cel mai frumos şi complex sistem care colectează date din organismul uman prin 50 de canale în acelaşi timp. Informaţiile ajută practicantul de sănătate naturistă să identifice nevoile specifice ale organismului.

• Pe lângă beneficiile vizibile pe care le are la nivelul corpului, Terapia craniosacrala produce şi o schimbare naturală de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viaţă şi fericire. Aşa cum există sistem respirator sau nervos, aşa există sistemul cranio-sacral format din sistemul membranos.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray