2020-01-29 12:48

Ce se poartă în 2015 în materie de haine, păr și unghii

 |  10:01
Ce se poartă în 2015 în materie de haine, păr și unghii

Anul 2015 a început în forță pe podiumurile de modă și la work-shopurile hair stylist-știlor care dau tonul în materie de ce se poartă și cum se poartă în acest an. Vezi ce ne sfătuiesc specialiștii pentru anul care se anunță plin de culoare și dinamism.

În materie de ținute revine în forță dantela albă pentru ținutele oficiale, carourile sunt la mare căutare, el fiind asortate cu romburi mai mici în partea de sus a corpului, sau invers, în funcție de ce anume intenționăm să scoatem în evidență, culorile neon și bordo-ul vor fi la mare căutare.

De asemenea, geanta supradimensionată, pantalonii evazați și pantofii cu platformă revin în tendințele anului 2015!

Cerceii, ca și geanta în sezoanele trecute, nu trebuie să fie asortați cu ținuta, însă trebuie cumva să dea savoare și culoare acesteia.

În materie de culori de păr, anul 2015, are propriile reguli, de la nuanțele romantice și delicate la unele îndrăznețe la cu jumătate de scalp vopsit într-o nuanță neon.

Blondul rămâne la putere tot anul, mai exact blondul plantinat, nuanțele de miere și șampanie vor fi vedetele anului.  Mizează pe blond platinat în sezonul rece și pe nuanțe mai blânde în sezonul cald. De obicei, aceste nuanțe de păr avantajează femeile cu pielea deschisă la culoare și ochii verzi sau albaștri.

Arămiul este la mare căutare și în acest an. Dacă ai pielea deschisă la culoare, câțiva pistrui simpatici și ochii verzi sau caprui, ți se va potrivi de minune această nuanță de păr.

În ceea ce privește manichiura, specialiștii ne propun o paletă vastă de culori. Pe lângă nuanțele naturale, anul acesta se poartă motivele geometrice, culorile intense, nuanțele metalice, tonurile aurii sau argintii, texturile translucide cât și mate.

Îndrăznește să faci combinații cromatice incredibile, dintre două sau mai multe culori. Cu același succes poți opta pe o asimetrie minimalistă, fiecare unghie având desenul său specific, de liniile drepte, oblice sau verticale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine