2019-12-05 21:22

Ce trebuie să faci după ce bei CAFEA și CEAI, pentru a evita DESHIDRATAREA

 |  10:28
Ce trebuie să faci după ce bei CAFEA și CEAI, pentru a evita DESHIDRATAREA

Nu va culcati pe-o ureche crezand ca daca beti multe ceaiuri, sucuri din fructe sau cafea bifati portia zilnica de lichide pentru ca aceste bauturi determina deshidratarea, daca nu beti si apa suficienta.

In afara de apa niciun lichid nu indeplineste perfect aceasta functie. De aceea ne pacalim cand consumam cafea indulcita, ceai, ori suc de fructe.

"Toate aceste bauturi duc la deshidratare, de ce? Ceaiul negru si cafeaua contin purine, substante toxice pe care organsimul incearca sa le elimine.", considera Dr. Gabriel Mitulescu, potrivit stirileprotv.ro.

Le elimina odata cu apa existenta deja in organism. Apare deci deshidratarea.

Sucurile de fructe si berea sunt bauturi acide. Apare un contrast cu mediul intern al organimului - lichidele in care se scalda fiecare celula, sangele si limfa, care nu se simt deloc confortabil. Trebuie deci inlaturata aciditatea.

Dr. Gabriel Mitulescu, medic primar chirurg: "Eliminarea este prin urina, ori cum rinichiul poate elimina o cantitate de valente acide pe o suta de mililitri de urina, ca sa elimine mai multe valente, ce o sa faca? O sa elimine mai multa urina si in final o sa ne deshidratam."

Consumatorii de bere observa cel mai rapid corectitudinea acestei informatii. Dupa o singura bere va aparea repetat senzatia de urinare. Rinichiul incearca cu toate puterile sa alcalinizeze mediul intern. Il ajutati band apa. Procedati la fel si dupa cafea sau ceai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray