2020-08-12 13:16

Cel mai simplu mod de a face fresh de pepene, fără să-l tai felii

 |  18:46
Cel mai simplu mod de a face fresh de pepene, fără să-l tai felii

Ne aflăm în plin sezon al “operaţiunii pepenele”, acest fruct-aliment nelipsind de pe mesele, dar nici din paharele noastre toată vara. Ingeniozitatea adoratorilor acestui fruct gustos, răcoritor şi cu foarte puţine calorii nu cunoaşte limite. Astfel, aflaţi că se poate face fresh de pepene roşu, fără a-l tăia în felii pentru a introduce, ulterior, miezul în storcătorul de fructe! Sucul delicios ajunge în pahare în doar 2 minute, folosind doar un mixer.

Va displace ideea de a tăia pepenele roşu în felii, de a curăţa miezul pe care, mai apoi, să-l introduceţi într-un storcător de fructe? Mult deranj, multe vase de spălat şi mult timp pierdut pentru un pahar cu fresh de pepene roşu!

Ei bine, există un mod mult mai simplu şi mai rapid de a stoarce pepenele roşu, iar sucul proaspăt ajunge în pahare în două minute, fără prea mult efort.

Aveţi nevoie de un pepene roşu, în lateralul căruia să crestaţi cu cuţitul un orificiu suficient de mare încât să poată fi introdusă paleta unui mixer. Decupaţi coaja pepenelui în zona respectivă, iar cu mixerul pasaţi interiorul fructului nu mai mult de un minut sau două, aşa încât să ajungă complet lichid. În fond, pepenele roşu este 98% apă, aşa că operaţiunea este cât se poate de rapidă!

Dintr-un pahar de hârtie, unul obişnuit, în care serviţi de regulă cafeaua cumpărată de la dozator şi pe care îl puteţi cumpăra, în bax, din supermarketuri, puteţi face un cioc pe care îl ataşaţi, ca în clipul de mai jos, pentru a putea turna sucul de pepene în pahare.

Se pot adăuga cuburi de gheaţă sau gheaţă pisată, dar şi frunze de mentă sau/şi zeamă de lămâie!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz