2019-10-19 22:50

Cele mai bune FRUCTE în cura de slăbire. Zeci de alte BENEFICII

 |  17:51
Cele mai bune FRUCTE în cura de slăbire. Zeci de alte BENEFICII

Sărace în grăsimi și calorii, coacăzele și fructele de pădure în general te susțin în efortul de a slăbi, întârzie efectele îmbătrânirii și ajută la vindecarea arsurilor sau a rănilor superficiale.

Datorită conținutului de fibre ajută la reglarea digestiei și sunt indicate a fi consumate în caz de constipație. Coacăzele negre mai ales se remarcă printr-un conținut important de fitochimicale numite antocianine, care consumate regulat pot preveni instalarea cancerului, a îmbătrânirii premature, inflamațiilor și bolilor neurologice, remarcă clicksanatate.ro.

  Consumul de coacăze previne apariția bolilor cardiovasculare. Potasiul pe care îl conțin ajută la reglarea presiunii sângelui.   Vitamina C asigură buna funcționare a sistemului imunitar și producția de colagen, grăbirea procesului de vindecare a rănilor apărute mai ales la suprafața pielii, cât și la protejarea de instalarea factorilor cancerigeni.

 Nu trebuie să uităm de aportul de magneziu pe care îl aduc aceste fructe în organismul tău. Acest mineral ajută sistemul nervos, muscular, cardiac cât și masa osoasă. Au un mic rol și în întărirea imunității dar mai ales în reglarea glicemiei în sânge.

 Aceste fructe sunt hipocalorice, sărace în grăsimi, ceea ce le face perfecte pentru a menține greutatea sub control. Mai ales că o porție de coacăze îți asigură un aport de 63 de kcal dintr-un aport maxim de 2000 de kcal pe zi cât ai nevoie. Fibrele conținute se digeră lent și oferă senzația de sațietate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

LEVST.
28 Apr 2018

opurtunitate extraordinara pentru a face bani, si fara prea multa munca, coacazele (in special negre), proaspete, rar, f. rar, se gasesc cu sub 10 dolari/kil.(***)Iar Romania are peste 40% arabil, nu mai amintim ca tufele de coacaze cresc f. bine si pe alte terenuri, practic , cel putin 65-70% din suprafata tarii suporta bine aceste tufe, chiar in starea salbatica, daramite ingrijite..(*** este probabil ca cele facute gem, sa ajunga si mai profitabile, datorita folosirii a altor ingredienti , mai ieftine)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray