2019-10-22 09:11

Cele mai FIDELE zodii. Ei sunt barbatii care NU ÎNȘALĂ niciodata!

 |  00:47
Cele mai FIDELE zodii. Ei sunt barbatii care NU ÎNȘALĂ niciodata!

Intr-un top al celor mai apreciate calitati ale unui barbat, femeile enumera, pe langa deja celebrele "sa aiba bani" si "sa fie frumos" si o trasatura de caracter vazuta ca o "rara avis" in zilele noastre: "sa fie fidel". Sigur ca fiecare barbat este unic si pentru definirea personalitatii unui om concura mai multe aspecte (educatie, experienta de viata, mosternire genetica, etc), insa anumite zodii au trasaturi comune. Astrologii sustin ca scrie in stele cine este predispus sa-si insele partenera si cine nu, cei mai fideli fiind barbatii din zodiile Berbec, Rac si Balanta.

Bărbatul Balanță se pare că excelează la acest capitol, el fiind ultimul bărbat din zodiac pe care l-ai putea bănui că te înșală. Balanțelor le place stabilitatea într-o relație și nu se aventurează pe teritorii necunoscute atunci când au tot ce își doresc. Fiind persoane foarte respectuoase, ei nu vor înșela niciodată într-o relație, deoarece nu le place să îi dezamăgească pe cei din jur. Ei pun mare preț pe valori și pe iubire. Pentru ei, persoana cu care sunt într-o relație este totul și fac orice pentru a-i arăta acest lucru.

Nici bărbatul Rac nu este la o distanță prea mare. El este cel mai atent bărbat din zodiac, care știe cum să facă o femeie să se simtă specială. Iubirea necondiționată pe care acesta o oferă mereu persoanei iubite te va face să îl adori din ce în ce mai mult. Deoarece sunt familiști convinși și pun mare preț pe valorile tradiționale ale familiei, aceștia nu vor călca niciodată strâmb într-o relație, nici măcar cu gândul.

Bărbatul Berbec completează acest trio al bărbaților ideali. Atunci când își găsește femeia lângă care se simte împlinit, el este în stare să facă orice pentru aceasta, chiar și imposibilul. Deoarece îi este frică să fie abandonat, atunci când își va găsi siguranța alături de iubita sa, își va dărui inima complet și ireversibil. Fiind un lider înnăscut, acesta își va asuma rolul de conducător, însă nu în sens posesiv. El își va face loc în inima ta, fiind un exemplu într-o relație, mereu atent și afectuos, scrie divahair.ro. Înșelatul este exclus din obiceiurile lui, deoarece relația în care se află valorează mult prea mult încât să își permită să o distrugă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray