2020-04-08 00:18

Cheia către un PĂR SĂNĂTOS? Un ritual de frumusețe structurat în 3 pași simpli!

 |  14:55
Cheia către un PĂR SĂNĂTOS? Un ritual de frumusețe structurat în 3 pași simpli!

Fiecare dintre noi ne uităm în oglindă de cel puțin câteva zeci de ori pe zi. Dacă nu ești mulțumită de felul în care arată părul tău, e momentul să îți revizuiești rutina de frumusețe și de îngrijire, dar și stilul de viață.

Frumusețea părului are legătură cu stilul de viață, respectiv ceea ce mănânci, orele de odihnă, hidratarea, mișcarea fizică, dar și produsele de îngrijire pe care le folosești. Dacă ele nu sunt adaptate tipului părului tău și nevoilor sale, apare o problemă.

1. Îți agresezi părul ud ?

E bine să știi că părul ud e cel mai sensibil. În niciun caz, nu îl pieptăna și nu îl coafa agresiv atunci când e ud ! Răbdarea este esențială. Și, complet interzis să folosesști placa sau ondulatorul atunci când părul este încă umed. Așteaptă ca acesta să fie uscat măcar în proporție de 70% înainte de a-l coafa. Altfel riști să îl deteriorezi!

2. Spray leave-in

Când părul e umed și vrei musai, dar musai să îl perii, atunci ai nevoie de produse leave-in (fie sub formă de balsam, spray sau cremă). Și, desigur, de un pieptene cu dinți rari.

Un produs leave-in acționează asemenea unui tratament, lasă părul moale, ajută la descurcarea lui și oferă nutrienți care îl întăresc și îl fac mai elastic.

3. Scalpul este sănătos?

Un păr puternic și sănătos are nevoie de o bază pe măsură. Așadar, un scalp sănătos este esențial pentru un păr strălucitor. Cum ai grijă de el ? Iată : o dată pe săptămână, folosește un produs special conceput pentru curățarea scalpului – acesta este un pas care face diferența în cazul unui păr stresat şi supraîncărcat cu produse de styling şi reziduuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine